Kraamcadeautips om te krijgen of om te vragen

Als er op een redelijk korte termijn een kraamvisite op de planning staat, dan doe je er natuurlijk het liefste alles aan om het perfecte kraamcadeau te geven aan de kersverse moeder. Toch is dat soms wel een beetje lastig. Wellicht heb je binnenkort je eerste kraamvisite of je weet simpelweg niet zo goed wat de smaak van de moeder precies is. Dit zijn leuke en originele kraamcadeautjes om te krijgen of om te vragen.

Knuffel als kraamcadeau

Laten we eerlijk zijn, de eerste maanden van een pasgeboren kindje koesteren we natuurlijk maar al te graag. Daarom doet de kersverse moeder er ook maar al te graag alles aan om het kindje het zo comfortabel mogelijk te maken. Daar kun jij ook je steentje aan bijdragen. Zorg bijvoorbeeld voor het geven van een mooie knuffel en zorg daardoor voor een kleurrijke en gezellige wieg.

Praktische en trendy kraamcadeau

Zodra de eerste wandeling op de planning staat of het kindje naar de opvang gaat of bij de ouders of schoonouders verblijft, dan moeten er aardig wat spullen van A naar B mee worden genomen. Een compacte en goede tas is dan onwijs belangrijk om in huis te hebben. Heb je binnenkort een kraamvisite van een trendy en stoere moeder? Je maakt haar in dat geval enorm blij met een praktische en trendy teddy rugzak. Naast dat de rugzakken lekker zacht aanvoelen en uit zijn gebracht in de laatste trends en kleuren, is gelukkig ook meer dan genoeg opbergruimte voor waardevolle spullen. En dat is natuurlijk het belangrijkste van allemaal.

Een setje kleding is altijd leuk om te geven of om te krijgen

Of het nu gaat om een newborn setje of een setje als het kindje een halfjaar of ouder is, kleding is altijd leuk om te geven of om te krijgen, ook als kraamcadeau. Voor zowel jongens als meisjes is er enorm veel keuze als het aankomt op de stijl. Ook is er altijd een geschikte collectie te vinden voor ieder seizoen van het jaar.

Foto cadeau

De eerste momenten, dagen, weken en maanden na de geboorte zullen er heel veel foto’s gemaakt worden van de baby. Het geven van een foto cadeau is dan ook een zeer geschikt kraamcadeau. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooi foto achter plexiglas. Vind je het lastig om zelf een foto te kiezen, dan kun je ook een cadeaubon geven.

Tip! Kraamcadeau voor de moeder

Als je denk aan cadeautjes voor een kraamvisite, dan denk je al snel aan producten voor het kindje. Maar heb je ook al aan een leuk kraamcadeau voor de moeder gedacht? Het is immers een periode waar wat extra tijd voor jezelf meer dan gewenst is. Kies voor fijne badproducten voor een heerlijk relaxmomentje voor de moeder.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.