Mijn meiden kunnen prima samen spelen, maar soms is het ook wel lekker om even alleen een spelletje te spelen. De denkspellen van Smart Games lenen zich daar uitstekend voor. Steeds weer weten zij de meiden uren te boeien met hun mooi vormgeven puzzels. We hebben dan ook al een mooie verzameling, die we deze vakantie verder hebben uitgebreid met Jump In’. Wie kan alle konijntjes naar hun holletjes laten springen? En pas op voor de vos! Vandaag een review van deze Smart Game en maak daarbij ook kans op een eigen exemplaar.

Haasje over met Jump In' van Smart Games

Sinds enige tijd zijn de puzzels van Smart Games erg in trek bij ons in huis. Met grote regelmaat wordt er een puzzel uit de kast gehaald. De meeste puzzels zijn geschikt al voor jonge spelers, maar kunnen ook de volwassenen zeker uitdagen. Wij spelen de Smart Games dan ook graag met z’n allen.

Jump In’

Lukt het jou om de konijntjes veilig naar hun holletje te brengen? Maak gebruik van de andere konijnen, paddestoelen en zelfs de vossen om het speelveld rond te springen. Jump In’ is een supertof spel met 60 opdrachten voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar. Het vraagt om planning, logisch & probleemoplossend denken om de opdrachten tot een juist eind te brengen. Het spel komt als een handig formaat met deksel, zodat je het makkelijk overal mee naar toe neemt.

De spelregels

Het doel van de puzzel is om de konijntjes allemaal in hun holletje te laten springen. Dit kan echter niet zo maar, want ze kunnen alleen in hun holletje komen als ze over iets heen kunnen springen. Dit kan een paddestoel zijn, één van de andere konijntjes, of de vos. De paddenstoelen staan vast, de konijntjes kunnen springen en de vos kan alleen voor- of achteruit.

In totaal zijn er 60 verschillende opdrachten, die allemaal starten met een vaste opstelling. Bij de opdracht staat ook in hoeveel stappen de puzzel op te lossen is. Mocht je er echt niet uitkomen, dan vind je de oplossing achterin het boekje.

Wat vinden wij ervan?

Zelf ben ik altijd al gek geweest op puzzelen, dus mijn meiden hebben het niet van een vreemde. De spelletjes van Smart Games zijn niet alleen uitdagend, maar ook nog eens mooi uitgevoerd. De konijntjes en vosjes in het spel Jump In’ zijn te schattig, maar liggen ook lekker in de hand. De opdrachten beginnen simpel, maar al snel moeten de hersens toch flink gekraakt worden, dit geldt voor zowel mijn dochters, als voor mijzelf.

Heel fijn is ook dat het spel in een mooi doosje zit. Zo gaat het spel ook altijd makkelijk mee in de tas. Ideaal voor een lange autorit, familiebezoekje of een etentje in een restaurant. En bovenal ruim je het ook makkelijk weer op en blijven alle stukjes mooi bij elkaar!

Naast de reisversie is er nu ook een Jump’IN XXL verkrijgbaar. Naast dat deze versie een stuk groter is, zijn er ook nog eens 40 nieuwe opdrachten bij gekomen. Zeker voor de jongere kinderen liggen deze stukken nog net wat beter in de hand en maakt het het samen spelen ook veel leuker.

Lees ook: Eindeloos puzzelen met Squirrels Go Nuts

Winactie Jump In’ van Smart Games is gesloten

De winnaar is

Jump In' Spelregels stap 1
 • De winnaar zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

Spread the love

115 reacties op Winactie | Haasje over met Jump In' van Smart Games

 1. Ik maak graag kans! Mijn kleuter speelt nu vaak Castle Logix. Road Block is nog net wat te moeilijk, die hebben we ook. Deze lijkt me leuk en ook echt weer anders.

  • Leuk! Wij hebben nog geen smart games, maar de kids hebben het een keer bij hun nichtje gespeeld. Ze waren erg enthousiast. Dus liet graag mee 😁

  • Ik doe graag mee! We hebben thuis IQ Puzzler Pro, maar die is nog te lastig voor mijn dochtertje. Online heeft ze ook wel eens Smart Games gespeeld, chicken shuffle en spelletje met mammoets vond ze volgens mij de leukste.

 2. Tessel (7) wordt begin feb 8 jaar en is gek op het Squirrel Go Nuts spel. Dit is eigenlijk de opvolger hiervan. Ze is vaak snel afgeleid maar met deze spelen kan ze zich even rustig terugtrekken en gefocust zelf een spel spelen. Soms wel wat gefrustreerd als iets niet in 1x lukt, maar dat is dan ook een leermoment en helpen we haar. Vind het fijn dat smart games zulke spelletjes ontwikkeld die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn op vakantie. Zou leuk zijn om Jumpin te kunnen geven als verjaardagscadeau komende maand. Mag haar zusje van 5 het geven, die toont ook al interesse in de spellen dus is een waardige opvolgster 😉

 3. Wij hebben aardig wat smartgames omdat mijn meiden ze leuk vinden maar ik ze ook regelmatig meeneem en inzet op mijn werk om de executieve functies te oefenen.
  Met kerst lag het spel pinguïns on ice onder de boom dus die wordt nu regelmatig gepakt.
  Hoop dit spel te winnen voor zowel thuis al op school🥰

 4. Wat ziet ook deze er weer super uit. Zoon heeft nu de camelot junior, erg leuk maar niet praktisch om mee te nemen. Dus benieuwd naar deze! Leuk om samen te doen of even alleen als hij dat wil, uitdagend maar wel met een oplossing.

 5. Wat ziet dit er gaaf uit! Dit lijkt mij een leuk cadeau voor mijn zoon die volgende maand vier wordt. Samen komen we vasr een eind.
  Wij hebben nog geen smart game in huis, maar roodkapje lijkt mij ook heel leuk.

 6. Wat een leuke actie weer! Wij doen graag mee! Hier in huis is op dit moment Roodkapje erg in trek om te spelen. Het aanleggen van de weg van Roodkapje naar het huisje van oma vraagt wat inzicht. En het even alleen bezig kunnen zijn is ook wel prettig. Hier in huis iig een succes!

 7. Doornroosje lijkt ons ook leuk! Ze zijn in ieder geval al uitnodigend omdat ze er zo leuk uitzien. Daarom maak ik graag kans op deze prijs!

 8. Ik doe mee!
  De sprookjesvarianten van de smartganes vind ik zeer leuk. Smartgames zijn zoiezo goed en leuk, weer even wat anders en dit kunnen de kis zelfstandig doen.

 9. Wij doen graag mee. We hebben het spel Squirrels go nuts en mijn zoon van 7 lijkt Roadblock erg leuk. Dit mooie spel valt vast ook goed in de smaak bij hem en zijn zusje.

 10. We hebben meerdere versie. Stijn van 7 doet nog het meest met Dora (aan zee) of computer code, Daan van 9 speelt het meest met Trucky 3. Daan vindt smart games pinguïns erg leuk! Deze hebben ze op school, deze is zijn favoriete smart game op school. Jumpin kennen we (nog) niet. Het lijkt ons erg leuk, zal daarom erg welkom bij ons zijn.

 11. Super benieuwd naar dit spel om samen met mijn meiden te spelen en doe graag mee, andere favoriet van deze lijn is het Anti-Virus spel

 12. Ik heb north pole camouflage inclusief een extra uitbreidingsset. Voor mij op dit moment favoriet. Deze met de konijntjes lijkt mij ook erg leuk en uitdagend. Daarom doe ik graag mee en waag ik een kansje. 😊

 13. Leik! Wij hebben nog geen smart games, maar de kids hebben het een keer bij hun nichtje gespeeld. Ze waren erg enthousiast. Dus liet graag mee 😁

 14. Wat leuk zeg, hier is de hele familie dol op deze games.. Ik weet dan ook zeker dat hij veel gepakt zal worden.. Ik denk zelfs dat de peuter zijn eigen versie van gaat maken

 15. Jaaa leuk. We hebben een paar smartgames. Roadblock was heel lang favoriet. Laatste tijden wordt de IQpuzzel het meeste gespeeld, ook door mij. Mijn zoontje pakt rush hour ook heel vaak. We zijn fan, en ik hoop zo dat we deze mogen winnen. Het zijn leuke uitdagingen en houdt echt iedereen bezig. Fingers crossed

 16. Super leuk zeg. Mijn favoriet zijn de kleine iq sets. Die zijn makkelijk mee te nemen in de bus of auto. Maar alle smartgames zijn tof!!

 17. Super leuk. Hier spelen ze heel graag smartgame en ook de kids op het werk zijn dol op een spelletje als beloning.
  Mooi om soms thuis, soms op het werk te zetten!

 18. De smartgame die hier momenteel op tafel staat is het spel met de Vikingen.
  Breng de schepen naar de juiste haven. Heel leuk maar best moeilijk spel.

 19. Wij hebben zelf van smart games roodkapje, en die vind mijn dochter erg leuk ze houd van puzzel spelletjes. Bij roodkapje moet je er steeds voor zorgen dat roodkapje en op een gegeven moment ook de wolf steeds bij het huisje uitkomen, aan de hand van verschillende soorten paden. Het is Zeker een uitdagend spel. Ook omdat ze het zelf moeten doen. Er zit ook veel variatie in, in hoe je het bord op kunt stellen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jump in en of zij dit ook net zo leuk vind! Ik volg je al een tijdje op verschillende social media en ga ook je win actie delen op mijn Facebook.

 20. Wij vinden de smart game anti virus heel leuk. Ook een leuk spel waarbij je soms echt moet puzzelen. Het is echt ideaal dat de smart games ook alleen gespeeld kan worden.

 21. Mijn zoontje heeft dinosaurs, Mystic island en vind dit erg leuk om mee te spelen. Voor mijn dochter wil ik graag mee doen om ook met een smartgame te kunnen spelen.

 22. Hier wordt Bills en Betty’s Bricks heel veel gedaan, niet van Smartgames zelf, maar ook van dit genre. Graag doe ik mee aan deze actie <3

 23. Mijn kleinzoon is begonnen aan zijn eerste Smartgame: Roodkapje en vind het echt leuk! Daarom doe ik graag mee, zodat hij ook met dit haasje aan de slag kan gaan

 24. Superleuk
  Doe graag mee, vooral mijn oudste meisje van 6,5 doet graag smartgames, op school hebben ze er veel, thuis hebben we er 1 en die vind ze ook wel leukste vergeleken met die van school
  Wij hebben de IQ puzzler pro
  Nog lang niet alle 120 challenges gedaan
  Zou graag de smatgames uitbreiden nu jongste ook bijna naar school gaat en gastkinderen groter worden

 25. Wat een toffe winactie! Mijn zoontjes kregen allebei van hun juffen het advies dat ze SmartGames moesten gaan spelen zodat ze wat meer uitgedaagd kunnen worden. Ik vind die met die diertjes in de wei erg leuk. Ik doe graag mee met deze actie. Groetjes Geke

 26. Inderdaad, heel leuk en uitdagend, voor klein en zeker ook voor groot. Doe graag mee. Hier is nu favoriet een variant die we van de bieb hebben geleend, met plantenetende dinosaurussen en vleesetende dinosaurussen, die niet samen op een eiland mogen zitten.

 27. Het pocketdoosje met de drie D IQ puzzels vinden wij heel erg leuk, het gaat dan ook regelmatig mee op reis. Ik maak graag kans op dit leuke spel voor mijn 7 jarige zoon

 28. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Onze zoon is fan van rush hour en onze dochter van de farmers. Maar deze eekhoorntjes staan op mijn lijstje om haar kado te geven. Ik denk dat ze deze super leuk zal vinden.

 29. Ik ben op school (werk) in aanraking gekomen met Smartgames. Wij hebben er nu thuis ook eentje, Roadblocks. Deze vind mijn zoon en ik ook erg leuk. Het is uitdagend en heeft iets spannends omdat je moet voorkomen dat de autodief kan ontsnappen. Dit spel ziet er ook erg leuk uit daarom loot ik graag mee.

 30. Onze zoon van 6 speelt graag Castle Logic op school. Thuis hebben we nog Parking Puzzler, maar deze spreekt toch wat minder tot de verbeelding. Dit spel zou hem weer eens goed de uitdaging bieden die hij goed kan gebruiken tijdens het laatste halfjaar in de kleuterklas

 31. Ik vind Smartgames er altijd leuk uit zien, maar we hebben er nog geen dus ik kan ook nog niet zeggen wat mijn favoriet gaat zijn. Ik maak heel graag kans op dit spel voor als mijn neefje wat groter is.

 32. Wij hebben nog geen smart game , dus ik ken ze niet.
  Wel doe ik graag mee voor dit leuke ‘Haasje over met Jump in’.
  Mijn kleinkinderen houden veel van spelletjes doen en ik moet er steeds aan geloven, ook al heb ik geen zin. Maar dat maakt niet uit, als zij maar plezier hebben.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 33. doe graag mee voor het smartgame spel, mijn kleinkinderen hebben daar nog geen spellen van , ziet er een plezant spel uit waar ze nog iets van kunnen leren

 34. Hier met een Dino fan en puzzel fan in huis was het Smart game spel Dinosaurs de perfecte combi voor onze zoon!!! Echt een aanrader! Loving it, dus een nieuw spel is altijdwelkom, want het geeft garantie voor heerlijk spelende kinderen! 😍Fingers crossed 🍀

 35. Wat zou het fijn zijn om dit spel Haasje over te winnen omdat mijn kleinkinderen dit spelletje ontzettend graag spelen en er ook veel van leren omdat ze vooruit moeten denken. Ik zou dit spel graag geven aan een neefje dat langere tijd in het ziekenhuis moet blijven en zich daar bezig moet houden in zijn bed.Leuke en fijne afleiding! Dank je wel

 36. op een speelse wijs gezellig bezig zijn dat lijkt me wel wat voor mijn kleinkinderen uit Lelystad en deze opa …en straks met Pasen huppelen de konijntjes langs de eitjes …..
  Veel win & speel plezier gewenst allen

 37. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is bijna jarig en smart games zijn bij ons zeer populair. Heerlijk om mee te nemen op vakantie. Echt Top en deze lijkt me ook te gek. Welke nu favorite is: IQ Puzzler Pro.

 38. Hallo Ik doe graag mee met deze prijsvraag. Wij hebben nog geen favoriete smartgame. En hopen dat dit de eerste kan worden.

 39. Een hele mooie prijs voor mijn neefje en nichtje die al opgroeien met smartgames.. volgens mij is hun favoriete spel nu IQ Puzzler Pro.. Zou ze graag blij maken met een nieuw spel

 40. Het spel wat mijn schoonmoeder al jaren heeft lijkt op camelot junior. Maar of het deze echt is weet ik niet. Dat is dan ook de enige die ik ken, omdat mijn kleinkinderen nu pas groot genoeg zijn om deze spellen te kunnen spelen.

 41. Wat ziet dit leuke educatieve spel er schattig uit! Zo knap dat het uitdagende spellen zijn die ook nog eens mooi vormgegeven zijn.
  Penguins Parade is hier een succes. De andere spellen ken ik nog niet.

 42. Bij ons is Anti Virus op dit moment de grote favoriet.
  Heel erg leuke winactie, doe erg graag mee voor de kinderen 🙂 🙂 Groetjes Anneliese

 43. Leuk die smartgames! Hier is alleen Penguins on ice bekend, maar ik heb wel de andere games op een spelletjesbeurs/online voorbij zien komen. Maak graag kans op Jump in!

 44. smartgames zijn te gek, ik heb er al heel wat voor zoonlief maar deze nog niet. Voorlopig is mijn favoriet colour code of block (weet de naam niet meer precies) en die van zoonlief is roodkapje. Deze zou een leuke aanwinst zijn *fingers crossed

 45. Wij hebben 3 SmartGames magnetische puzzelboekjes o.a. Ark van Noach. Zo leuk dat er verschillende niveaus zijn.
  En ook handig mee te nemen voor onderweg.
  Doe graag mee voor het spel Jump’in voor mijn meiden.

 46. Temple Trap is bij ons thuis favoriet en leuke uitdaging voor de meiden, dit spel ziet er ook erg leuk en schattig uit, leuk voor onderweg!

 47. Wauw, ik krijg het idee dat ik onder een steen geleefd heb! Ik kende Smart Games nog niet… :O

  Mijn oudste dochter is gek op spelletjes dus ik kijk vaak wel of ik nog een leuk spel voor haar kan vinden. Ik speel graag met haar mee, maar hoe handig is het dat je de spelletjes van Smart Games ook veel alleen kan spelen! Ik wordt gewoon hebberig als ik op de website rond kijk. Als ik een favoriet spel moet noemen denk ik dat Roodkapje hier in huis het goed zou doen.

  Ik doe graag mee met de winactie voor een eerste kennismaking met Smart Games.

 48. Het lijkt me heerlijk om dit spel op woensdagmiddag met mijn meiden te spelen. Even geen school, huiswerk of werk maar tijd voor elkaar, glas limonade en wat lekkers erbij en dan spelen maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.