De Bad Guys

Hoe The Bad Guys, toch lieverd werden

Vorige week mochten wij na 2 jaar weer eens aanwezig zijn bij een filmpremière. Deze keer van de nieuwe DreamWorks-film; The Bad Guys, ook wel de Foute Jongens in het Nederlands. Wat een feestje en wat een leuke film! Een echte aanrader voor het hele gezin. Lees hier het verslag van de première, met een optreden van rapper Donnie en maak kans op een heel leuk filmpakket van The Bad Guys. De film is vanaf vandaag te zien in de bioscoop.

Het verhaal van The Bad Guys

In deze nieuwe actiekomedie van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula, alias “Webs”. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade, een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden.

Genre: animatie, actie, komedie
Lengte: 100 min
Kijkwijze: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast:

The Bad Guys, naar de boekenreeks van Aaron Blabey, is geregisseerd door Pierre Perifel (animator, de Kung Fu Panda-films), die hiermee zijn eerste featurefilm regisseert. De film is geproduceerd door Damon Ross (development executive Trolls, The Boss Baby, coproducent Nacho Libre) en Rebecca Huntley (mede-producent, The Boss Baby). De uitvoerende producenten zijn Aaron Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes.

De film The Bad Guys is vanf 27 april te zien in de bioscoop

Wat vonden wij van de film & premièreverslag

We werden al vroeg verwelkomd in Pathé Arena met een mooie oranje loper. Voor iedereen stond de koffie, thee en limonade al klaar en een lekker croissantje. Op de oranje loper werden alle stemcastleden nog even gefotografeerd en geinterviewd, terwijl wij mochten plaatsnemen op de grote trap voor een optreden van Kids Radio en later rapper Donnie. Ik ben over het algemeen geen luisteraar van rap of Nederlands liedjes, maar voor rapper Donnie heb ik een zwak. Zijn rapdueten zitten vol zelfspot en dat kan ik zeer waarderen, ook zijn de liedjes een beetje oorwurms, dus krijg ik ze ook niet meer uit mijn hoofd. Na het introduceren van de aanwezige stemmencast en een korte interview door Levie van Kempen, mochten we eindelijk de zaal in.

De film begint als een klassieke Holywood overvallersfilm. Twee echte bad guys verzinnen een plan om de grootste klus in hun carrière te plegen. Hiervoor verzamelen ze de beste specialisten om zich heen om het masterplan uit te voeren. Natuurlijk is er ook een mooie dame, een overactieve politieagent(e) en een andere nog slechtere bad guy. Uiteraard loopt het plan anders dan gedacht… Toch is dit zeker geen voorspelbaar verhaal en zit het vol goede grappen. Deze film is een echte must-see voor het hele gezin!

Winactie The Bad Guys filmpakket

Met dank aan Triple P Entertaiment mag ik 3x een The Bad Guys filmpakket verloten, met daarin een rugzak, een cap en een notitieboekje. De winnaars zijn

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

35 thoughts on “Hoe The Bad Guys, toch lieverd werden

 • Riggie van lochem says:

  O ik doe dolgraag mee voor mijn kinderen. Eigenlijk van het weekend iets heel goeds gedaan!! Wij zijn getrouwd….samen met onze 3 kinderen. De liefde vieren….hoe gaaf is dat!!

 • Vandaag nog iets goeds gedaan. Een mevrouw 4 oranjetompoucen meegegeven, omdat zij haar geld vergeten was bij de supermarkt. En Koningsdag hoort gevierd te worden met een lekkere tompouce.

 • Ilse Brinkhuis says:

  Ik probeer iedere dag iets goeds te doen.
  Kan ik iemand helpen, dan doe ik dat.
  Ben mantelzorger voor mijn vader, dus die help ik iedere dag met zijn medicijnen, en huishoudelijke klusjes. Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn kleindochters.

 • Diny Frijters says:

  Je hebt verschillende gradaties van ‘goed’, maar gisteren heb ik expres veel te veel betaald als kleine kinderen iets verkochten op de vrijmarkt. Ze vroegen soms zo weinig en ik gunde ze een mooi zakcentje.

 • Patrick van Wanrooij says:

  Bad guys for life. Topactie. Leuke nieuwe schooltas voor volgend jaar. Gisteren met koningsdag een oude meneer geholpen met oversteken bij het zebrapad.

 • Wilma van 't Hof says:

  Slechte dingen ga je toch niet vertellen? Nou IK in ieder geval niet. Maar goede dingen vertel ik graag. Onlangs heb ik een oudere vrouw met de auto naar haar kapster gebracht en later ook weer opgehaald. Deze vrouw rijdt nog zelf zeer goed auto, maar door een ongelukkige val kom ze dat even niet. Ik vind het een kleine moeite en je maakt iemand zeer blij.

 • Leuk voor de kids! Ik doe elke dag wel wat slechts, vooral snoepen… Goede dingen doe ik soms ook, vandaag nog naar de bakker geweest voor de zieke buurvrouw.

 • Ik doe graag mee. Wanneer ik iets goed deed…ik heb kaartjes voor een concert/festival weggegeven. Achteraf beetje spijt van, maar de anderen waren er heel blij mee. Wie weet levert het mij uiteindelijk ook nog een The Bad Guys filmpakket op, haha.

 • Marloes F says:

  Wauw, ik loot graag mee. Ik help op dit moment een Syrisch gezin dat net in Nederland is komen wonen. De vrouw is zwanger en ik rij haar naar de verloskundige.

 • Graag loot ik mee met deze actie. Iets slechts? ja, voor mijzelf, teveel koekjes opgegeten.
  iets goeds, ook meestal klein. Pakket aangenomen voor buren. Vrienden weggebracht.

 • JAA super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen. Vanmorgen heb ik nog een mevrouw in de winkel geholpen met het pakken van een bepaald product.

 • Wat een geweldige winactie! Zoals iedereen die ik ook wel eens iets fout.. zoals gisteravond te veel zoets gegeten?
  Wat ik wel goed heb gedaan is dat ik het veel lekkers heb gedeeld met de buren ?

 • Graag loot ik mee voor kaartjes voor Bad Guys !

  Ben net terug van vakantie en heb eigenlijk helemaal niets gedaan. Is dat goed of slecht ?

 • Ik zag laatst op de kassabon van een grote winkelketen dat ze niet 4 maar 3 artikelen hebben afgerekend. Toen ik dit opmerkte had de jongen de kassa al afgesloten en de kassalade er al uitgehaald. Ik was zijn laatste klant. Ik heb het maar laten gaan.

 • Debby Koeman says:

  Wat een leuke film om met de kids te gaan kijken. Ik ga niet zeggen wanneer ik voor het laatst iets slechts gedaan heb ☺️, dus ga ik voor iets goeds. Vanmorgen de auto laten staan en met de fiets naar de kapper gegaan. Goed voor het milieu en voor mijn lichaam!

 • Circa 10 jaar geleden, Giel Beelen van 3 FM gemaild dat we als telefonistes ons verveelde. Hij belde en liet het nummer van de zaak 3 x horen en of alle “geile mannen”wilden bellen…. hele dag telefoon eruit gelegen. Maar baas kon er zeer om lachen, vond het mooie reclame!

 • Anne Bolijn says:

  Gister vroeg mijn zoon of hij een magnum ijsje mocht. Ik zei dat ze op waren, ik had hem voor mijzelf bedacht. ‘s Avonds heb ik hem opgegeten. Het ijsje smaakte toch iets minder lekker.

 • Els Timmers says:

  Gaaf! Ik doe graag mee. Ik heb gisteren een paar uurtjes op een demente man gepast zodat zijn vrouw even weg kon van haar mantelzorg-zorgen

 • Esmeralda says:

  Ik doe mee! ik heb vandaag genoeg goede dingen gedaan. maar eigenlijk slecht, want het is slecht voor mijn lichaam, maar anderen heb ik er blij mee gemaakt

 • ik doe graag mee voor de kids. ze hebben vorige week iets goeds gedaan…. onkruid van het straatje van een oude buuf gehaald.

 • Anneliese de Waal says:

  Ik ga de Dam tot Dam lopen heb mij opgegeven deze week, voor vrouwen met borstkanker.

  Waag graag een kans erg leuk voor Luc ??.

  Groetjes van Anneliese de Waal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.