Totum Stichting Jarige Job knutselpakket

Totum viert 25 jaar bestaan met Stichting Jarige Job

Dit jaar viert het knutsel- en speelgoedmerk Totum haar 25e verjaardag. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Dan doen ze dan ook zeker, met een heel mooie samenwerking met Stichting Jarige Job. Helaas zijn er nog steeds kinderen in Nederland die niet hun verjaardag kunnen vieren. Door de speciale uitgave van Motivo en Perlea te kopen, doneert Totum een exemplaar aan Stichting Jarige Job, zodat zij deze kunnen gebruiken in de verjaardagsboxen die ze weggeven. Ik heb ook een setje gekregen en met de Perlea zijn de meiden aan de slag gegaan en de Motivo geef ik vandaag weg.

Totum

Totum is het meest bekend om hun grote assortiment creatieve doe-het-zelf-pakketten. Voor alle leeftijden maken ze deze knutselsets en vaak met favoriete film- of televisiekarakters van de kinderen, zoals Frozen, Toy Story 4, My Little Pony, K3, Spirit, Nella de Ridderprinses, Paw Patrol, Sam de Brandweerman, Woezel & Pip en nog vele anderen. De knutselsets van Totum hebben altijd een mooi prijsje, waardoor ze altijd erg geschikt zijn als creatief cadeautje voor elke leeftijd en gelegenheid.

Totum 25 jaar x Stichting Jarige Job

Speciaal voor de 25e verjaardag van Totum, heeft het speelgoedmerk de handen ineen gesloten met Stichting Jarige Job. Een mooie combinatie omdat Totum altijd garant staat voor leuke verjaardagscadeautjes om te geven en te krijgen en Stichting Jarige Job er voor zorgt dat alle kinderen in Nederland de mogelijkheid hebben om hun verjaardag te vieren. Want wist jij dat er in Nederland ieder jaar weer kinderen zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is?

Totum 25 jaar Stichting Jarige Job Limeted Edition pakket

Om Stichting Jarige Job te steunen heeft Totum nu een speciaal knutselpakket samengesteld met daarin een Motivo (hamertje tik) en Perlea (creatief met kralen). Voor elk verkocht knutselpakket doneertTotum ook een exemplaar aan Stichting Jarige Job. Zij kunnen deze dan weer gebruiken voor in de verjaardagsboxen die ze weggeven. Een toepasselijke manier om het werk van Stichting Jarige Job te ondersteunen, want ieder kind verdient een verjaardag.

Perlea – Sieraden maken

Totum Perlea - Sieraden maken

Met het Totum knustelpakketje Perlea kun je zelf de mooiste kettingen, armbanden, ringen en zelfs een tasje maken van kralen. In de doos zitten meerdere zakjes met kralen, zoals 2 setjes ABC-kralen, ca. 1000 gekleurde kralen, ca. 1000 goud- en zilverkleurige kralen, ca. 150 figuurkralen, elastisch draad, nylon draad, een sleutelring, sluitingen en duidelijk gebruiksaanwijzing. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Motivo – Hamertje tik

Totum Motivo - Hamertje tik

Wie kent Hamertje Tik niet? Met dit creatieve spel Motivo kunnen kinderen op jonge leeftijd al aan de slag met een hamer, spijkertjes en vormpjes. Maak huisjes, dieren of je laat je fantasie de loop. De mogelijkheden zijn oneindig. In dit pakket zit een houten hamer, 40 vormpjes, ca. 40 messingspijkertjes en een kurkplaat. Een pakket al leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Nu te koop

Het speciale knutselpakket van Totum en Stichting Jarige Job is nu te koop bij oa Bol.com, Lobbes.nl, Toychamp, Intertoys, Bruna, Blokker, Wehkamp en Top1toys.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Dit jaar is Totum ook in de prijzen gevallen bij de Verkiezing van het Speelgoed van het Jaar in de categorie 8-9 jaar met hun Bracelet Lacing Factory. Deze mochten wij al eens uitproberen en wat wij er van vonden lees je hier.

Stem op jouw favoriete speelgoed kan nog tot en met 25 oktober op de website speelgoedvanhetjaar.nl. Het artikel dat de meeste stemmen krijgt, wint de Gouden Publieksprijs. Maar ook iedereen die een stem uitbrengt maakt kans op mooie prijzen.

Speelgoed van het jaar 2021

Winactie Totum Motivo is gesloten

Met dank aan Totum mag ik het kuntselpakket Motivo verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

73 thoughts on “Totum viert 25 jaar bestaan met Stichting Jarige Job

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.