Nijntje op schoolreis

Nieuw boekje; Nijntje gaat op schoolreis

Eén van de mooiste dagen van het schooljaar, is wel het schoolreisje. Helaas hebben veel kinderen deze al een paar jaar moeten overslaan ivm Corona. Maar gelukkig mag het weer en gaat ook Nijntje met haar klas een dagje op schoolreis. Waar zouden ze heen gaan? Dit nieuwe kartonnen boekje is nu verkrijgbaar en ik mag er ook weer eentje verloten.

Nijntje gaat op schoolreis

De klas van Nijntje gaat op schoolreis. Kijk, daar is de bus al. Waar zouden ze naartoe gaan? Ze gaan naar een grote speeltuin. Dat is leuk! In het boek zie je wat Nijntje en haar vriendjes doen in de speeltuin. Het boek heeft de vorm van een bus, waardoor het ook leuk is om met het boek te spelen en zelf te verzinnen waar de bus naartoe gaat. Zie je wie er allemaal in de bus zitten?

nijntje op schoolreis is nu verkrijgbaar in de winkel en online.

Winactie Nijntje op schoolreis is gesloten

Met dank aan Mercis Publishing B.V. mag ik een boekje Nijntje op schoolreis verloten;

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

36 thoughts on “Nieuw boekje; Nijntje gaat op schoolreis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.