Mijn Flapjesboek Boerderij Little Dutch

Winactie | Little Dutch – Mijn flapjesboek Boerderij

Vandaag is het alweer de laatste dag van de de Nationale Voorleesdagen 2024. Op de valreep heb ik nog een leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk het nieuw flapjesboek van Little Dutch over de Boerderij weggeven. Doe je mee?

Mijn Flapjesboek Boerderij

De dag begint al vroeg op de Boerderij als de haan Kukeleku! kraait. Als de boer op zijn trekker wegrijdt, beweegt er iets in het hooi op zijn trekker. Kijk maar snel wat er tussen het hooi verstopt zit. In de keuken van de boerderij ruikt het al heerlijk. Wat zou er in de oven zitten? De dieren zijn er erg nieuwsgierig en komen een kijkje nemen. De boerin verkoopt in haar winkel veel lekkers van het land. Kijk maar eens goed naar de moestuin en in de kas! Op het erf scharrelen kippen, konijntjes spelen in de moestuin en in het weiland graast een koe tussen de schapen.

Op de vrolijke kijkplaten met de mooie illustraties van Little Dutch vind je wel 24 flapjes. Waarachter van alles te ontdekken valt over het leven op de boerderij. En kun jij ontdekken welk dier op elke bladzijde terugkomt?

Little Dutch – Mijn flapjesboek Boerderij | ISBN 978-90-5647-957-2

.

Nationale Voorleesdagen 2024

De Nationale Voorleesdagen is een jaarlijks terugkerend event waarin er extra aandacht wordt besteed aan het belang van voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Met de Nationale Voorleesdagen worden ouders gestimuleerd om te blijven voorlezen aan hun kinderen (0-6 jaar) die dat zelf nog niet (goed) kunnen. Hoe meer baby’s en peuters voorgelezen worden, hoe groter de kans dat ze ook op latere leeftijd nog met veel plezier zullen lezen. Ook prikkelt voorlezen de fantasie, vergroot het de woordenschat van kinderen en zorgt het voor een beter taalgevoel.

Elk jaar worden er dan ook een speciale Nationale Voorleesdagen Prentenboekentop 10 gepubliceerd en het Prentenboek van het Jaar.

Winactie Little Dutch Mijn Flapjesboek Boerderij is gesloten

In samenwerking met Mercis mag ik Mijn flapjesboek Boerderij van Little Dutch verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

45 thoughts on “Winactie | Little Dutch – Mijn flapjesboek Boerderij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.