nijntjes verkleedfeest

Vier Carnaval met nijntjes verkleedfeest

Nog maar minder dan een week en dan begint het Carnavalsfeest. Het feest waarop iedereen verkleed mag gaan, jong en oud. Om alvast een beetje in de feeststemming te komen mag ik het nieuwe kartonnen schuifjesboek: nijntjes verkleedfeest weggeven. Doe je mee?

nijntje

Al meer dan 65 jaar is Nijntje één van de meest populaire kinderboeken om uit voor te lezen. Generaties zijn op gegroeid met de avonturen van de familie Pluis en alle vriendjes en vriendinnetjes van Nijntje. Ondanks dat de bedenker van Nijntje, Dick Bruna in 2017 is overleden, komen er nog steeds nieuwe boekjes uit van Nijntje. Zo ook het nieuwe schuifjesboek: nijntjes verkleedfeest.

nijntjes verkleedfeest

Heb jij je net als Nijntje ook al zo’n zin in carnaval? Trek aan de schuifjes van het om te zien wat Nijntje en haar vriendjes uit de verkleedkist hebben gekozen!

Nijntje heeft al haar vriendjes uitgenodigd voor een verkleedfeest. Wil jij zien welk kostuum iedereen aan doet? Trek maar aan de schuifjes! Barbara is een clown, Boris een kok en Nina een toverfee. Als wie zou Knorretje verkleed gaan?

.

Dit kartonboek met stevige schuifjes heeft een aansprekend thema voor jonge kinderen; verkleden is namelijk niet alleen leuk tijdens carnaval!

nijntjes verkleedfeest | ISBN 978-90-5647-958-9

.

Winactie nijntjes verkleedfeest

In samenwerking met Mercis mag ik het schuifboekje nijntjes verkleedfeest verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

29 thoughts on “Vier Carnaval met nijntjes verkleedfeest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.