Gewoon Super!

Filmtip | Gewoon Super!

Vanaf 31 januari draait er een heel leuke nieuwe animatiefilm in de bioscoop, Gewoon Super! Over een klein meisje dat bewijst dat iedereen een superheld kan zijn. Wij hebben de film gezien dit weekend en het is zeker een aanrader om met het hele gezin naar toe te gaan.

Gewoon Super!

Hedwig is een heel gewoon 11-jarige meisje dat in haar vrije tijd graag videogames speelt. Ze draagt een een groot geheim bij zich, want de superheld van het dorp, is haar vader. Ooit zal zijn deze rol van hem overnemen, maar dat moet ze eerst nog veel trainen, want nu is niet heel sportief en wat onhandig.

Toch komt de dag dat ze de rol van superheld moet overnemen van haar vader veel eerder dan verwacht. Maar al snel beseft Hedwig’s vader dat Adrian, haar atletische neefje, wellicht beter geschikt is als de nieuwe superheld.

Teleurgesteld zoekt Hedwig troost bij haar oma, een voormalige superheld. Oma, een stoere dame, ziet wel potentie in Hedwig en laat zich niet ontmoedigen. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk sterk team, waarbij Hedwig aantoont dat je niet per se superkrachten nodig hebt om werkelijk super te zijn.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 76 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Sterre Koning, Simone Kleinsma, Plien van Bennekom en Roosmarijn Wind
Regisseur: Rasmus A. Sivertsen

De film Gewoon Super! draait vanaf 31 januari in de bioscoop

.

Ook nu in de bioscoop te zien Scotoe en maak kans op kaartjes.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.