Kinderfeestjes

Kinderfeestje; de leukste thema’s voor 8-jarigen

Het is weer tijd voor het organiseren van het kinderfeestje van onze dochter. Vanwege Corona hebben we ook dit jaar weer haar feestje moeten uitstellen, maar we zijn het zeker niet vergeten. We zijn dan ook al enige dagen bezig met het verzinnen van een leuk thema. Het leek mij daarom leuk om deze met jullie te delen.

Thema 1: Kinderdisco!

Als er iets is wat de meiden de hele dag kunnen doen is het wel dansen met de Just Dance of voor een nieuw TikTok-dansje. Het organiseren van een echte Kidsdisco thuis kon meteen rekenen op veel enthousiasme. Hoe leuk is het om met een echte DJ thuis een feestje te vieren, gewoon in je eigen woonkamer of in de tuin. Na wat onderzoek op het nternet kwam ik op de website van Blijwin. Zij organiseren complete kinderfeestjes met echte discolampen en speakers. Tussen het dansen door zijn er leuke discospelletjes, battles en danswedstrijden. De muziek die zij draaien is een combinatie van TikTok, populaire kindermuziek en top 40-muziek, inclusief de bekende hits van nu natuurlijk! Om het feest compleet te maken is het ook mogelijk ze te vragen om hun rookmachine, bellenblaasmachine, laser of echte photobooth mee te nemen. Zelfs een schuimparty behoort tot de mogelijkheden. Zij nemen het hele kinderfeestje voor hun rekening en je hoeft alleen nog maar de uitnodigingen te versturen.

Thema 2: Zeemeerminnenfeestje / zwemfeestje

Eén van de reden waarom wij de kinderfeestjes vieren bij de halve verjaardagen, is dat ze dan ook veel beter weer hebben. Nu door de Corona worden het zelfs meer zomerverjaardagen, dan lenteverjaardagen. Ideaal dus om te kiezen voor een zwemfeestje. Helemaal leuk, omdat we tijdens de eerste lockdown ons dakterras hebben aangepakt en daar nu een mooie jacuzzi klaar staat voor een echt zwemfeestje. Vorig jaar hadden we er dan ook een zeemeerminnenfeestje van gemaakt, met leuke knutselopdrachten en quiz. Maar het enige wat ze wilden, was zo snel mogelijk in het zwembad.

Thema 3: Slaapfeestje

Iets wat denk ik alle kinderen wel een keertje willen; een slaapfeestje. Dus zo ook hier. Nu wordt ze 9 dit jaar en is logeren iets wat ze het liefste elk weekend zou doen met haar vriendinnen. Maar bij haar zus hebben we gezegd dat dit mocht in groep 8. Vorig jaar hebben we dus ook een slaapfeestje voor haar georganiseerd. We hebben toen heel leuk een tipi slaapfeestje gehouden. Vanwege de verbouwing van de vide, was deze helemaal leeg en konden we daar de slaaptipi’s voor de meiden opzetten. Natuurlijk ook met een TV voor een filmavond. Bij de tipi’s kwamen ook een leuke photobooth, een popcornmachine en suikerspinnen. Het enige wat we nodig hadden was cola, chips en een ontbijtje. Het was een groot succes, dus daarom ook geen verrassing dat dit kinderfeestje nu bij haar jongere zus ook op het wensenlijstje staat!

Welk themakinderfeestje organiseren jullie dit jaar?

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.