Eindelijk! Halfjaardag mag nu ook officieel gevierd worden

Wie mijn blog al wat langer leest, weet dat wij met de Halfjaardagen altijd de kinderfeestjes van mijn dochters vieren. Zo hebben ze wat om naar uit te kijken en ik wat minder organisatiedruk na de verjaardag voor familie en de traktaties. Voor ons werkt het al jaren heel goed. Maar dit jaar vieren vanwege Corona veel meer kinderen hun halfjaardag, omdat ze tijdens de Lockdown jarig waren en geen feestje konden vieren. Daarom lanceren Stichting Jarige Job en Greetz de ‘Halfjaardag’ met een kaartencollectie en taart, speciaal ontwikkeld voor alle jarigen die in september een half jaartje bij hun leeftijd op mogen tellen. Mooi is ook dat per verkochte kaart er €1 en per taart €3 naar Stichting Jarige Job gaat.

Eindelijk! Halfjaardag mag nu ook officieel gevierd worden

Vier samen je halfjaardag

Wie, net als ik, afgelopen maart jarig was, moest zijn of haar verjaardag anders vieren dan normaal. Bijzonder dus om zes maanden later stil te staan bij de ‘halve verjaardag’: 4,5 jaar, 30,5 jaar en 65,5 jaar zijn immers óók mooie leeftijden. Met het sturen van een taart en kaart uit de speciale halfjaardagcollectie steun je – net als met de ‘gewone’ verjaardagskaarten uit de collectie – direct Stichting Jarige Job.  

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er vele tienduizenden kinderen die geen verjaardag hebben kunnen vieren, omdat er thuis weinig tot geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door een verjaardagsbox aan ouders te geven, waarin alles zit om thuis én op school hun verjaardag te vieren.

Huib Lloyd, oprichter Stichting Jarige Job: “Het aantal aanvragen voor verjaardagsboxen is de afgelopen maanden met maar liefst 20% gestegen. We zijn blij met deze samenwerking en de speciale collectie voor Halfjaardag en verjaardag. Het vieren van verjaardagen is namelijk heel erg belangrijk. Met de donaties van de verkochte kaarten en taarten kunnen we meer verjaardagen mogelijk maken.”

De speciale collectie is te zien op de website van Greetz, waar geïnteresseerden Stichting Jarige Job kunnen steunen door een kaart of taart te sturen.

Hoera 42,5 jaar!

Zelf vier ik aanstaande zaterdag mijn halfjaardag en word ik 42,5. Ondanks dat ik er eigenlijk alleen voor mijn dochters stil sta bij deze dag, ga ik hem dit jaar zelf ook maar eens vieren met taart 🙂 Ik hoop dan ook dat Greetz deze halfjaarkaartencollectie er nog heel lang inhoudt en dat ze samen met Stichting Jarige Job, veel kinderen ook een mooie verjaardag kunnen geven.

Lees ook: Jarig tijdens de lockdown? Vier het toch samen met het Online Feestpakket!

Wanneer is jouw halfjaardag?

Spread the love

2 thoughts on “Eindelijk! Halfjaardag mag nu ook officieel gevierd worden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.