TeePees & Fun voor het leukste slaapfeestje

TeePees & Fun voor het leukste slaapfeestje

Lange tijd stond dit op de planning en werd er naar uitgekeken; het slaapfeestje in groep 8. Helaas gooide het Coronavirus roet in het eten en moesten we het verjaardagfeestje verplaatsen. Gelukkig vonden we een mooie datum voordat haar hele vriendinnenclubje naar de middelbare school ging. Met de hulp van TeePees & Fun maakten we van het verlate verjaardagsslaapfeestje een gezellig afscheidsfeestje van een mooie periode. Speciaal voor de lezers van mijn blog heb ik onderaan nog een mooie aanbieding voor je klaarstaan.

TeePees & Fun voor het leukste slaapfeestje

Slaapfeestje

Afgelopen jaar zat mijn oudste dochter in groep 8. Eén van de dingen waar we in het nieuw schooljaar afscheid van hebben genomen zijn de kinderfeestjes (hoera). Maar voor haar laatste kinderfeestje wilde ze graag een slaapfeestje. Al jaren vroeg ze hierom en daarom hadden we besloten dat dit mocht wanneer ze in groep 8 zou zitten. Via Instragram kwam ze het account tegen van TeePees & Fun. Een tijdlijn vol mooie plaatjes van slaapfeestjes in teepee-tenten in leuke verschillende thema’s. Helaas liep haar groep 8-jaar een beetje anders dan verwacht en moesten we haar slaapfeestje uitstellen. Gelukkig was deze zomer wel weer mogelijk om haar feestje te organiseren.

Teepees and Fun Indian Dreams

Uiteindelijk prikten we de datum voor haar slaapfeestje in de laatste week van de vakantie, toen iedereen weer terug was. Zo ontstond het idee om er geen verjaardagsfeestje van te maken (ze was ook al weer bijna echt jarig ondertussen), maar een gezellig reünie- en afscheidsfeestje voor haar basisschoolvriendinnen. Met sommige had ze 10 jaar in de klas gezeten en na de vakantie zouden ze allemaal naar een andere middelbare school gaan. Een bijzonder moment om nog even bij stil te staan.

TeePees & Fun

TeePees & Fun levert een compleet pakket voor het droomslaapfeestje van elk meisje en jongen. Je hebt de keuze uit maar liefst 9 verschillende thema’s; van Unicorn en Panda tot Safari en Indian Dream. Voor elke leeftijd zit er wel iets moois bij. Wanneer je het thema hebt gekozen is er alleen nog maar een datum te regelen. Vanaf dat moment hoef je nergens meer aan te denken. Nou ja, je moet wel zorgen voor voldoende ruimte voor de tipitentjes, want in elk tentje slapen 2 kinderen en de ruimte die een tipi daarmee inneemt is 1.60 x 1.50 x 1.30 m. De tentjes zijn met veel liefde zelf gemaakt en de thema’s tot in de puntjes uitgewerkt.

Wat is inbegrepen?

Het standaardpakket van TeePees and Fun bestaat uit minimaal 3 gepersonaliseerde teepees met de naam van de jarige en gasten. De teepees zijn uitgerust met 2 matrasjes, een laken, kussen en deken. Uiteraard is alles hygiënisch gereinigd. Verder ligt er voor ieder kind een slaapmasker en een verrassing klaar. Het transporteren en opbouwen van de teepees is inbegrepen en de ruimte zal gezellig worden aangekleed in het gekozen thema. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle verlichting voor een knusse avond. Maar ook het afbouwen van alle teepees gebeurt uiteraard door Teepees and Fun zelf. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Extra’s

Het standaardpakket kun je ook verder uitbreiden naar het luxe pakket. In dat geval ligt er voor elk kind ook een dreams kit klaar. Er zijn 2 keuzes mogelijk:

Teepees Sweet Dreams Kit:

  • zeepfiguur
  •  tandenborstel
  •  schattige en zachte unicorn van 15 centimeter
  •  kleine handdoek​

Avonturen Sweet Dreams Kit:

  • zeepfiguur
  • tandenborstel
  • avonturenmok in verschillende kleuren
  • kleine handdoek

Maar er is meer! Hoe leuk is het om deze bijzondere avond vast te leggen in leuke en grappige foto’s voor later. Je kunt dan voor het slaapfeestje een heuse photobooth erbij huren. Hierin vind je 6 verschillende en originele foampruiken en accessoires zoals zonnebrillen, rokjes en andere props die je eindeloos kunt combineren voor te gekke foto’s.

Ook aan de interne mens wordt gedacht. Zo is er een Popcorn & Suikerspinmachine inclusief alle benodigheden te huur, maar ook hele Candy Bars met veel lekkers zoals Donuts, Tony Chocolonely, Stroopwafels Lolly’s, Popcorn en Snoepsaté. Tot slot kun je helemaal uitpakken met een heuse HighTea. Dit is eigenlijk de bovenstaande opties gecombineerd, aangevuld met Belegde broodjes, poffertjes- en fruitsaté, limonade en uiteraard wordt er thee geschonken in een mooi en deftig theeservies.

Sonia, de vrouw achter TeePees & Fun

De drijvende kracht achter TeePees & Fun is Sonia. Deze Spaanse moeder van 2 nu tienerdochters. Maar toen haar meiden nog klein waren, vond ze het elk jaar weer een uitdaging om een leuk en creatief verjaardagsfeestje te organiseren. Eén van haar dochters kwam toen met het idee voor een slaapfeestje in de woonkamer met voor iedereen een eigen tentje. Dit zette haar aan het denken hoe ze aan deze tentjes moest komen voor alle vriendinnetjes. Zo ontstond het idee voor TeePees & Fun, want wat nou als ze de TeePees zelf zou maken en ze daarna verhuren aan andere ouders?” Ze schatte daarmee goed in, dat er wel meer ouders zouden zijn die dit graag zouden willen organiseren voor hun kinderen. Van het ene idee rolde ze in het andere en kwam ze tot de bovenstaande genoemde pakketten.

Wat Teepees & Fun zo uniek maakt, is dat alles wat er verhuurd wordt, bedacht en zelfgemaakt is door Sonia. Hierdoor zul je deze teepees nergens anders vinden. Over het hele concept van deze unieke feestjes is zeer goed nagedacht en de feestjes zijn zo georganiseerd alsof het haar eigen feestjes waren. En dat is één van haar grote geheimen. Alles wat ze doet is #madewithlove.

Onze ervaring met TeePees & Fun

Na het zien van de foto’s op het Instagramaccount van TeePees & Fun wisten wij het eigenlijk al meteen; dit is een mooie afsluiting van de reeks kinderfeestjes voor mijn oudste dochter en haar basisschoolperiode. Sonia is zeer goed bereikbaar en bereidwillig om mee te denken. Daarna neemt ze alles voor je uit handen. Ze komt binnen en bouwt (samen met haar dochter) allles prachtig op. Je hoeft niets zelf te doen. Na een uurtje is ze klaar en heeft ze de ruimte magisch omgetoverd. Stiekem zou je zelf jarig willen zijn en dit feestje vieren met je vriendinnen.

Meer dan een friet met een snack, chips & cola, een gezichtsmaskertje en een film op de TV had dit feestje niet meer nodig. De meiden hebben tot in de late uurtjes liggen kletsen en keten (zoals een kussen- en popcorngevecht) Met wat kleine oogjes ging iedereen de volgende ochtend weer vrolijk naar huis. Heerlijk was ook dat Sonia alles zelf weer kwam ophalen, zo hoefde ik alleen even te stofzuigen en was alles weer klaar. Ik heb er weinig werk aan gehad en mijn dochter een topfeest! Echt een aanrader!

Actie Pink Secret

Speciaal voor de lezers van mijn blog heb ik een speciale actie. Eén van de nieuwe TeePees & Fun thema’s van de slaapfeestjes is Pink Secret. Wanneer je dit feestje boekt voor de maand Novermber met de code NOVEMBERISPINK, kijgt de jarige en alle gasten een gratis surprise goodie bag. Aan te raden is om je slaapfeestje op tijd te boeken, ongeveer 4 weken van te voren, om teleurtstelling te voorkomen dat alle data al vol zitten.

Spread the love

14 thoughts on “TeePees & Fun voor het leukste slaapfeestje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.