Tips voor avondje alleen thuis zijn

Tips voor avondje alleen thuis zijn

Soms ben je na een dag hard werken moe, je bent toe aan een moment om even alleen te zijn of je wilt wat rustig aan doen. Je partner vermaakt zich wel, de kinderen zijn naar bed en wat ga jij doen? Trek jij je terug op de bank met een goede film? Lees je graag een boek? Ga je puzzelen of speel je graag een spelletje? Misschien ben je wel een voetballiefhebber en houd je alles rondom het EK bij? Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt en dan genieten van de avonden dat je even van je vrije tijd kunt genieten.

Voetballiefhebber? Leuke tip!

Als je een echte voetballiefhebber bent, dan hoef jij je op een avondje alleen thuis niet te vervelen. De komende maanden kun jij je volop vermaken met de EK 2024 Poules. Heb jij een beetje een goed gevoel als je moet raden en heb je veel geluk? Dan kan dit zomaar wat voor jou zijn. Je hebt de komende tijd dan in ieder geval genoeg te doen. Je kunt namelijk het laatste nieuws de hele dag volgen, want je wilt toch ook de juiste keuzes en voorspellingen doen? Als je denkt dat Oranje het goed gaat doen, dan moet je nog even geduld hebben, maar bereid je goed voor! EK 2024 trekt veel aandacht van jong en oud.

Film kijken of lezen

Maar misschien vind je voetbal niet zo leuk, en doe je op een avondje alleen thuis liever iets anders. Hoelang is het geleden dat je een goede film hebt gezien? Of is je favoriete serie nu weer op tv? Een goed moment om dan lekker onderuitgezakt met een zak chips en wat drinken op de bank te kruipen. Dit kun je alleen doen, maar ook met je partner, net waar jij zin in hebt! Film afgelopen en nog even tot rust komen? Pak je favoriete boek erbij en lees weer een paar bladzijden.

Hobby uitoefenen

Welke hobby’s heb je? Of ben je daar de laatste niet zo veel aan toegekomen omdat de kinderen nog jong zijn? Nu ze wat ouder worden en doorslapen is het fijn om even tijd voor jezelf te pakken. Ga breien, ga schilderen, schrijf een boek, zoek contact met andere moeders (online), organiseer een spelletjesavond, ga tekenen, ga sporten. Doe vooral waar je behoefte aan hebt en waar je energie uithaalt. Misschien is een avondje in je eigen sauna ook wel lekker. In je eigen badkamer kun jij je eigen sauna realiseren (of misschien wel buiten in een hottub als je de ruimte hebt). Verwen jezelf maar eens goed!

Foto gemaakt door Popi

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.