Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4 nu ook thuis te zien

Po de Panda is terug met een gloednieuw avontuur in Kung Fu Panda 4! Deze DreamWorks animatiefilm kwam een paar maanden terug uit in de bioscoop en was ook nu weer een grote hit voor het hele gezin. Vanaf vandaag is deze nieuwe Kung Fu Panda-film ook thuis te zien en ik mag een exemplaar op Blu-ray verloten. Deze film is echt een must-see op een gezellige filmavond!

Po is terug!

Na bijna tien jaar keert de onhandige, maar toch ook wel dappere Panda Po terug voor een nieuw avontuur. Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger, een nieuwe roeping. Deze keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

.

Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen. De Kameleon heeft haar ogen laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd, terug zou kunnen halen.

Nieuwe bondgenoot: Zhen

Po moet hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen. Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken. De interacties tussen deze personages zorgen voor veel humor en onvergetelijke momenten. De chemie tussen de castleden is voelbaar en draagt bij aan de magie van de film.

Betoverende animatie en meeslepende muziek

Eén van de dingen die Kung Fu Panda 4 echt laat opvallen, is de prachtige animatie. De kleurrijke en gedetailleerde landschappen van de Vredesvallei zijn adembenemend en trekken je meteen in Po’s wereld. De gevechtscènes zijn dynamisch en vol actie, wat zorgt voor een visueel spektakel dat zowel kinderen als volwassenen zal boeien. Daarnaast draagt de meeslepende muziek, gecomponeerd door Hans Zimmer, bij aan de magische sfeer van de film.

.

Genre: familiefilm, animatie
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: OV en Nederlands

Nederlandse Stemmencast: Martijn Fischer, Rik Felderhof, Linda Wagenmakers, Lucretia van der Vloot, Patty Brard, Kwok One en Phi Nguyen
Regisseur: Mike Mitchell

Kung Fu Panda 4 nu thuis te zien met bonusfeatures

Vanaf 19 juni is Kung Fu Panda 4 ook thuis te zien op Blu-ray en DVD, zodat je kunt genieten van Po’s nieuwste avonturen vanuit je eigen woonkamer. De thuisversie van Kung Fu Panda 4 komt met leuke bonusfeatures, waaronder de short “Dueling Dumplings”. Hierin nemen Po en Zhen het tegen elkaar op om te bepalen wie de beste dumplings maakt, wat zorgt voor veel gelach en extra entertainment. Maar ook kun je de orginele versie van de film aanzetten met de spectaculaire Engelse stemmencast met natuurlijk Jack Black als Po, maar ook Dustin Hoffman, Viola Davis Awkwafina, Ian McShane, James Hong en Ke Huy Quan. Deze extra’s maken de aankoop van de Blu-ray of DVD zeker de moeite waard.

COPYRIGHT : © 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Winactie Kung Fu Panda 4 op Blu-ray is gesloten

In samenwerking met Universal NL mag Kung Fu Panda 4 op Blu-ray verloten.

Kung Fu Panda 4 filmposter
  • De winnaar is bekend en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

27 thoughts on “Kung Fu Panda 4 nu ook thuis te zien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.