Wij zitten op dit moment lekker op de camping! Dé plek om ’s avonds een leuke spel op tafel te zetten voor een game night. De spelletjes Kneedfeest en In een Handomdraai zijn dan ook echte parygames die zorgen voor veel lol en hilariteit. Beide spelletjes zijn al bijna uitverkocht op Bol.com, maar ik mag van beide spelletjes er nog eentje verloten!

Leuke party spelletjes voor Game Night

Kneedfeest

Kneedfeest is een leuk, creatief behendigheids- en raadspel voor iedereen vanaf 7 jaar. Speel met 2 teams tegen elkaar en probeer zo snel mogelijk het woord te raden. Maar in plaats van de opdracht uit te beelden met woorden of te tekenen, moet je ze deze keer boetseren! Het team dat het woord als eerste raadt, mag met de stempel een stukje klei stelen van het andere team. Wees dus snel, want hoe meer klei je verliest, hoe moeilijker het wordt! Superleuk om te spelen met grotere groepen als partyspel!

In de doos: potjes klei (2 x geel, 2 x blauw), 2 onderleggers, 1 stempel, 2 boetseerspatels, 200 kaarten, spelregels. Benodigd aantal batterijen: 0

Spelsoort: Behendigheidspel | Aanbevolen leeftijd: 7 – 70 jaar | Aantal spelers: 4 tot 6 spelers | Speeltijd: 15 minuten

In Een Handomdraai

Wie kent het spel spel “Waarheid, Durven of Doen” nog? Ik hoor mijn meiden het steeds vaker spelen met hun vriendinnen. Maar deze grappige hand maakt het net even wat spannender en verrast groot en klein. Inderdaad, een hand (van werkelijke grootte) verplaatst zich in cirkels op de tafel. Stopt de hand, dan wordt één van de spelers willekeurig aangewezen. Deze speler moet zich nu wagen aan een vraag gekozen door de tegenspelers: “Waarheid” of “Durven”? Indien de speler in de opdracht slaagt, krijgt hij het kaartje. Indien niet, krijgt hij een extra uitdaging. De eerste speler die 6 kaartjes heeft, heeft gewonnen. Dolle pret voor die meiden verzekerd!

In de doos: 1 bewegende elektronische hand*,<br />100 kaarten, spelregels. Benodigd aantal batterijen: 3

Spelsoort: Educatief spel | Aanbevolen leeftijd: 6 – 12 jaar | Aantal spelers: 2 tot 6 spelers | Speeltijd: 30 minuten

Lees ook: Kom deze zomer met het tactische spel Azul in Portugese sferen

Winactie Kneedfeest of In Een Handomdraai is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik het spel Kneedfeest en In Een Handomdraai verloten om je eigen Game Night te organiseren.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliate linkjes.
Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit producte en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

33 reacties op Leuke party spelletjes voor Game Night

 1. Mijn favoriete partyspel is Who’s the Dude, de grote opblaaspop waar anderen moeten raden wat je uitbeeld. Echt hilarisch voor het hele gezin. Kneedfeest lijkt me echt super leuk!

 2. Met vrienden speelden wij vroeger altijd Pictionary, tot (Kolonisten van) Catan uitkwam. Toen werd dat favoriet.
  Onze kinderen speelden dan Pim Pam Pet met elkaar of het heerlijke Mens Erger je Niet.

  • Poopie Knor, party en co familie en Jenga Max spelen we hier erg graag. De spelletjes die jij beschrijft klinken als een goede aanvulling 😍

 3. In een handomdraai zou hier wel goed aanslaan denk ik! Wij spelen op de camping altijd bijna elke avond spelletjes: pesten, mens erger je niet kaartspel en yahtzee zijn favoriet!

 4. Kaartspellen, risk (duurt vaak wel wat lang), party&co, genoeg leuke spellen te bedenken nog!
  Met de meisjes speel ik dat spel van Pinkie Pie en Hippo Hap 🙂
  Oh, en samen een puzzel met héél veel stukjes maken is ook erg gezellig, al trekken we daar meestal meerdere dagen voor uit 😅

  • Dat kneedfeestspel lijkt me echt een fantastisch spel om te spelen in een klein groepje! Mijn kids zijn nog iets te klein maar ik wil het nu alvast uittesten met onze beste vrienden want dat wordt sowieso een topavond! 😁

 5. Ik doe graag mee.
  Op een feestje hebben we eerder ezeltje prik gespeeld, net als buitenspellen zoals levend ganzenbord / blikgooien etc.
  Ik zal iemand via FB taggen.
  Liefs Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.