Veel K3-fans hebben hier al een tijd op zitten wachten! Dit weekend gaat de nieuwe K3-film De dans van de Farao in première tijdens een speciaal premièreweekend. Maar dat is nog niet alles, want bij de film hoort ook een nieuwe CD, die meteen al in een gouden plaat veranderde en ze lanceerden een interactieve app, waarbij je samen met K3 kunt dansen in hun nieuwe videoclip. Ik mag maar liefst 5x het album van K3 Dans van de Farao weggeven, waaronder 2x een gesigneerde CD’s! Daarnaast ook nog 1x het bordspel van de film! Doe dus snel mee!

Het verhaal

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Genre: familiefilm
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer, Jacques Vermeire (Marcel), Samir Hassan (Guus), Soy Kroon (Lucas), Carry Goossens (Archibald), Nicolas Caeyers (Tritanchamon), Britt Scholte (Mirthe) en Fenna Ramos (journalist)
Regisseur: Bart Van Leemputten

De film Dans van de Farao is vanaf 16 december te zien in de bioscoop.

K3 premièreweekend

Speciaal voor de échte K3-fans: trek je mooiste K3-première-outfit aan en kom naar het K3-premièreweekend op 12 en 13 december in meer dan 120 deelnemende bioscopen in Nederland, onder andere Pathé en Kinepolis!

K3 premièreweekend


Voor aanvang van de film kun je kijken naar een speciale (digitale) K3-show. Vanwege de overheidsmaatregelen kan de cast er helaas niet bij zijn, maar ze hebben voor jullie een te gekke (vooraf opgenomen) show neergezet zodat ze er toch een beetje bij zijn. Maak tevens kans op leuke K3-prijzen en daarnaast krijgt elke bezoeker iets leuks mee naar huis!

Coronamaatregelen in de bioscoop

Let op! Deze coronamaatregelen gelden in alle bioscopen.

 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online. Met de gewonnen vrijkaartjes kun je de tickets telefonisch reserveren.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en bioscoopmedewerkers.
 • Draag bij binnenkomst een mondkapje. Deze mag af als je op je stoel zit.
 • Er mogen maximaal 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals schermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
 • Lees hier het Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek

K3 CD Dans van de Farao

Natuurlijk is er ook een gloednieuw album van K3! Dit is na onder meer ‘Love Cruise’ en ‘Dromen’ alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Op deze CD vind je 12 superleuke liedjes, waarvan de helft uit de K3-film, maar ook de hitsingles ‘Bubbel’, ‘Bikini vol zand’ en natuurlijk de nieuwe single ‘Dans van de farao’. .

Naast het album van K3 – Dans van de Farao krijg je ook de DVD K3 Roller Disco Club

Bij de presentatie van de CD kregen de K3-meiden meteen al een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat ze hun nieuwe album ‘Dans van de Farao‘ via een livestream voorstelden aan het grote publiek kwam het meteen binnen op de eerste plaats van de Ultratop in België. Daarmee verbeterde K3 hun eigen record met het 19e album in de top 5-notering. 

K3 interactieve App

Maar daar blijft het niet bij! Want naast de nieuwe single met bijbehorende clip, creëerde Studio 100 samen met The Park ook een interactieve app waarbij Klaasje, Marthe en Hanne de choreografie van dit nieuwe nummer dansen bij de fans thuis of elders. Met de gratis app kunnen fans samen met hun favoriete K’tje zelf de nieuwe dansmoves uitvoeren.

K3 Dans van de Farao App

Het is de allereerste keer dat K3 in een 3D-versie te zien is. De meisjes werden volledig 360° rondom gefilmd aan de hand van opnames in een green key set-up die aan volumetric capturing doet. K3 is hierdoor nog nooit zo levensecht vlakbij geweest via een smartphone of tablet. De fans kunnen met deze interactieve app niet alleen K3 overal laten dansen waar ze maar willen, ze kunnen ook samen met Hanne, Marthe of Klaasje een eigen video van de bijhorende dansmoves maken. Bij het delen van de eigen video op Facebook, Instagram of Tiktok met hashtag #K3in3D maken de fans bovendien kans op verschillende exclusieve prijzen, waaronder tickets voor The Park.

Augmented Reality is een nieuwe en innovatieve technologie die het beste werkt bij recent (max. 3 jaar geleden) gelanceerde smartphones/tablets. Om alle fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de wedstrijd, kunnen ook gewone dansfilmpjes ingestuurd worden waarin meegedanst wordt op het nieuwe nummer.

K3 Dans van de Farao App

De app ‘Piramide van Liefde’ is gratis te downloaden in de App Store of bij Google Play. De film K3 Dans van de Farao is vanaf 16 december te zien in de bioscopen in Nederland. 

Winactie 5x CD Dans van de Farao is gesloten

Met dank aan Royal Promotions mag ik 5x het album van K3 Dans van de Farao weggeven, waaronder 2x een gesigneerde CD’s! Daarnaast ook nog 1x het bordspel van de film! De winnaars hebben bericht ontvangen.

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties op Mama’s Liefste

Spread the love

63 reacties op De nieuwe K3-film De dans van de Farao in première

 1. Mijn dochter mocht al naar de voorpremière gaan en vond de film geweldig, haar favoriet tot nu toe.. de cd winnen zou geweldig zijn

 2. Ooooh, deze film en de gave muziek staat echt super hoog op het verlanglijstje van Janne!!! Ze blijft K3-fan. Eigenlijk zouden we vorige maand naar het concert zijn gegaan, maar dat ging helaas niet door. Dit zou het wel een beetje goed maken ☺️! We doen heel graag mee.. 😉! .

 3. Ik doe graag mee. Lijkt me een superfilm om te kijken. Gaaf die CD, hier ga ik twee meisjes mee verbijden. K3 en het ijsprinsesje is bij hun favoriet.

 4. De nieuwe film staat al op het lijstje om heen te gaan. Een cd ervan om al lekker te zingen lijkt me geweldig voor onze dochters. We zijn toen naar de film love cruise geweest en deze vinden ze ook nog altijd erg leuk.

 5. Super leuk mama’s liefste! Mijn dochters fayley en lizzy van 4&7 jaar zijn dol op K3! En mama wordt er stiekem ook wel vrolijk van 😉💞 dus duimen voor zo’n toffe cd of voor het bordspel! Allebei geweldig! Duimen 💞🤞🏼

 6. Ik doe graag mee voor mijn dochter al 5 jaar groot fan van k3. Haar lievelings film is love cruise omdat het over de liefde gaat en liefde hoor je aan iedereen te geven.
  Hoe geweldig zou het zijn om iets te winnen van het nieuwe k3 thema dans van de farao.🍀

 7. Aan de film ‘K3 en het magische medaillon’ heeft ons gezin goede herinneringen… We zijn ook heel benieuwd naar ‘Dans van de farao’!

 8. Oh wat leuk! Hier wordt heel vaak gedanst als een farao!
  Het ijsprinsesje is bij dochter 1 favoriet. Dochter 2 “kan niet kiezen!!!” 😅😅😅

 9. Super leuk om mijn dochtertje te kunnen verrassen met deze leuke K3 prijs. Graag loot ik hier voor mee.
  Onze favoriete K3 film is het magische medaillon.

 10. Graag doen wij mee aan deze win actie. mijn dochter is een k3 super fan elke dag wil ze het liefst haar k3 jurk aan en altijd de muziek van k3 het nieuwe dansje dans van de farao zit er natuurlijk ook al goed in. bij deze doen we graag mee om kans te maken.

 11. Dat zou mijn dochter zeker heel leuk vinden! Haar favoriete film is Love cruise. Benieuwd naar deze nieuwe film en liedjes!

 12. Mijn dochter is zoals veel meisjes een echte K3 fan. Er gaat geen dag voorbij zonder gedanst en meegezongen te hebben met K3. Dit pakket zal ze geweldig vinden, het proberen waard!

 13. Woww, supertof de cd en nog eens het bordspel. Deze wil ik wel winnen, jazeker wel. Graag loot ik mee voor de prijs, deze staan zeker op mijn verlanglijs. Mijn naam is Saskia Spil, doe me een lootje dat is wat ik wil.

 14. Wauw wat te gek! Ik doe graag mee voor het bordspel want de cd hebben we al. De film die onze dochter tot nu toe het leukst vindt en al tig keer heeft gezien is lovecruise!

 15. Onze dochter is mega fan van k3 en k3 heeft voor haar veel betekend in het verleden en nog ze kan zich heel erg vinden in alles dus zou graag voor haar willen winnen

 16. Bij mijn kleindochters is de K3 Bengeltjes film favoriet.
  Ik kijk er ook altijd graag naar.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor mijn kleindochters, grote K3 fans.

 17. Hier thuis zijn ze heel erg fan van K3, alles is leuk. Maar sinds ik onlangs met mijn meiden naar de voorpremière van de Dans van de Farao ben geweest, is deze film absoluut favoriet!

 18. Hoi.

  Hier is K3 en het dierenhotel favoriet bij onze dierenliefhebber.

  Maar eigenlijk alles van K3, mega Mindy en Nachtwacht is goed.

 19. Ja ik doe graag mee! Kan dan een prachtig kado voor kerst geven aan een lief meisje 😄.
  K3 dierenhotel is mijn favoriete K3 film tot nu toe.

 20. Goedemorgen, wat een superleuke actie! Mijn meisje vindt K3 ook super tof. We zijn zaterdag naar de film geweest en vinden hem heel erg leuk. Love cruise was ook tof, moeilijk kiezen… ga denk ik voor love cruise, maar het is een close call 🙂

 21. Nog geen films gezien van K3, dus ook nog geen favoriete film😉 maar dochter van 5 vindt de liedjes leuk, dus een cd zou zeker in de smaak vallen! En het bordspel ook😉

 22. Wat tof!
  Wij zijn naar de film geweest afgelopen weekend ,was erg leuk weer
  De cd ligt al onder de kerstboom, maar het spel lijkt me erg tof.

 23. Ik zie veel reacties voor dochters die K3 fan zijn, maar onze zoon is ook groot K3 fan! Het lijkt me hartstikke leuk om voor hem te winnen! En om het voor papa ook leuk te maken, zou u ons helemaal blij maken met de gesigneerde cd, dat zou fantastisch zijn! Onze favoriete film tot nu toe is Love Cruise! Liefs van deze mannen 🙂

 24. Hebben nog geen enkele k3 film gezien, wel k3 shows en k3 liedjes.
  Bikini vol zand was van de zomer iig het lievelingsliedje van mn dochter

 25. Ik doe mee voor mijn dochter! Wij kennen nog geen K3 films, maar de K3 liedjes worden helemaal grijs gedraaid en komende zomer staat het eerste K3 concert gepland!

 26. Wat een waanzinnige winactie weer! Ik doe graag mee voor mijn eigen K3 popster, mijn dochter van 4 jaar oud. Hier valt de film Bengeltjes in de smaak. Fingers crossed 🍀

 27. Hier werd de film Dierenhotel al vele malen afgespeeld, en dan kijkt mama lekker mee. Dus ik denk dat deze hun favoriete is.

  Met een cd of bordspel zouden ze hier alle 3 heel blij zijn.

 28. Wat een leuke actie! Noa is een hele grote k3 fan en we hadden eigenlijk 2e kerstdag een bioscoopbezoek gepland om de film te gaan bekijken, helaas is dat nu wel anders.. 20 januari wordt noa 8 en dit zou wel een hele leuke verrassing voor haar zijn! Lovecruise vind ze zo’n leuke film!

 29. Ik heb hier 2 K3 fans in huis. De app ga ik zeker downloaden, lekker dansen met zn allen.

  Mijn dochters zijn nog niet bekend met de films van K3. Het lijkt me leuk om met ze naar deze film te gaan zodra het weer kan. Mijn favoriet is Bengeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.