K3 Dans van de Farao

De nieuwe K3-film De dans van de Farao in première

Veel K3-fans hebben hier al een tijd op zitten wachten! Dit weekend gaat de nieuwe K3-film De dans van de Farao in première tijdens een speciaal premièreweekend. Maar dat is nog niet alles, want bij de film hoort ook een nieuwe CD, die meteen al in een gouden plaat veranderde en ze lanceerden een interactieve app, waarbij je samen met K3 kunt dansen in hun nieuwe videoclip. Ik mag maar liefst 5x het album van K3 Dans van de Farao weggeven, waaronder 2x een gesigneerde CD’s! Daarnaast ook nog 1x het bordspel van de film! Doe dus snel mee!

Het verhaal

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Genre: familiefilm
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer, Jacques Vermeire (Marcel), Samir Hassan (Guus), Soy Kroon (Lucas), Carry Goossens (Archibald), Nicolas Caeyers (Tritanchamon), Britt Scholte (Mirthe) en Fenna Ramos (journalist)
Regisseur: Bart Van Leemputten

De film Dans van de Farao is vanaf 16 december te zien in de bioscoop.

K3 premièreweekend

Speciaal voor de échte K3-fans: trek je mooiste K3-première-outfit aan en kom naar het K3-premièreweekend op 12 en 13 december in meer dan 120 deelnemende bioscopen in Nederland, onder andere Pathé en Kinepolis!

K3 premièreweekend


Voor aanvang van de film kun je kijken naar een speciale (digitale) K3-show. Vanwege de overheidsmaatregelen kan de cast er helaas niet bij zijn, maar ze hebben voor jullie een te gekke (vooraf opgenomen) show neergezet zodat ze er toch een beetje bij zijn. Maak tevens kans op leuke K3-prijzen en daarnaast krijgt elke bezoeker iets leuks mee naar huis!

K3 CD Dans van de Farao

Natuurlijk is er ook een gloednieuw album van K3! Dit is na onder meer ‘Love Cruise’ en ‘Dromen’ alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Op deze CD vind je 12 superleuke liedjes, waarvan de helft uit de K3-film, maar ook de hitsingles ‘Bubbel’, ‘Bikini vol zand’ en natuurlijk de nieuwe single ‘Dans van de farao’. .

Naast het album van K3 – Dans van de Farao krijg je ook de DVD K3 Roller Disco Club

Bij de presentatie van de CD kregen de K3-meiden meteen al een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat ze hun nieuwe album ‘Dans van de Farao‘ via een livestream voorstelden aan het grote publiek kwam het meteen binnen op de eerste plaats van de Ultratop in België. Daarmee verbeterde K3 hun eigen record met het 19e album in de top 5-notering. 

K3 interactieve App

Maar daar blijft het niet bij! Want naast de nieuwe single met bijbehorende clip, creëerde Studio 100 samen met The Park ook een interactieve app waarbij Klaasje, Marthe en Hanne de choreografie van dit nieuwe nummer dansen bij de fans thuis of elders. Met de gratis app kunnen fans samen met hun favoriete K’tje zelf de nieuwe dansmoves uitvoeren.

K3 Dans van de Farao App

Het is de allereerste keer dat K3 in een 3D-versie te zien is. De meisjes werden volledig 360° rondom gefilmd aan de hand van opnames in een green key set-up die aan volumetric capturing doet. K3 is hierdoor nog nooit zo levensecht vlakbij geweest via een smartphone of tablet. De fans kunnen met deze interactieve app niet alleen K3 overal laten dansen waar ze maar willen, ze kunnen ook samen met Hanne, Marthe of Klaasje een eigen video van de bijhorende dansmoves maken. Bij het delen van de eigen video op Facebook, Instagram of Tiktok met hashtag #K3in3D maken de fans bovendien kans op verschillende exclusieve prijzen, waaronder tickets voor The Park.

Augmented Reality is een nieuwe en innovatieve technologie die het beste werkt bij recent (max. 3 jaar geleden) gelanceerde smartphones/tablets. Om alle fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de wedstrijd, kunnen ook gewone dansfilmpjes ingestuurd worden waarin meegedanst wordt op het nieuwe nummer.

K3 Dans van de Farao App

De app ‘Piramide van Liefde’ is gratis te downloaden in de Apple Storepp Store of bij Google Play. De film K3 Dans van de Farao is vanaf 16 december te zien in de bioscopen in Nederland. 

Winactie 5x CD Dans van de Farao is gesloten

Met dank aan Royal Promotions mag ik 5x het album van K3 Dans van de Farao weggeven, waaronder 2x een gesigneerde CD’s! Daarnaast ook nog 1x het bordspel van de film! De winnaars hebben bericht ontvangen.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

63 thoughts on “De nieuwe K3-film De dans van de Farao in première

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.