Het allereerste album van Samson & Marie

Wie is er niet opgegroeid met Samson en Gert? Deze populaire Vlaamse kindertelevisieserie is al vanaf 1990 te zien op de TV, zowel op de Belgische als de Nederlands TV. In totaal zijn er 16 seizoenen opgenomen met deze pratende bearded collie, Samson, die voortdurend moeilijke woorden verkeerd uitsprak en zijn baasje en beste vriend Gert, die Samson dan telkens weer corrigeerde. In 1990 nam Gert afscheid en nam zijn dochter Marie het stokje over. Net als haar vader maakt zij niet alleen leuke TV-shows, maar ook vrolijke liedjes. Hun eerste hit ‘Samson & Marie’ en de zomerhit ‘Grote rode luchtballon’ staan nu op hun allereerste CD. Maar ook 10 grote hits van Samson & Gert in een nieuw jasje! Ik mag speciaal voor mijn blogverjaardag 5x een gesigneerd album verloten!

Samson & Marie

Samson & Marie

Toen op 2 april 2019 Gert aankondigde dat hij na dertig jaar zou stoppen met de rol van Samsons baasje, was het zijn eigen dochter Marie, die het extra baasje van Samson mocht worden. Zo ontstond de nieuwe show Samson & Marie. De televisieserie wordt sinds september 2020 in Vlaanderen uitgezonden op Ketnet en vanaf oktober 2020 in Nederland op NPO Zapp.

In de aflevering trekken Samson en Marie samen er op uit in een campingbusje. In elke aflevering van ongeveer 5 minuten beleven ze een afgerond avontuur. Net als bij Samson en Gert spelen ook Alberto Vermicelli, Eugène Van Leemhuyzen en Meneer de burgemeester hierin gezellig mee.

Samson & Marie

Samson & Marie CD

Niet alleen vanwege de TV-optredens waren Samson en Gert populair, maar ook als zangduo maakten ze hit na hit. Eind vorig jaar kwam de eerste single uit, getiteld Samson en Marie. En ook was er een echte zomersingle: ‘Grote rode luchtballon’. In ‘Grote rode luchtballon’ gaan zij op avontuur en nemen zij ons mee op een reis op grote hoogte.

Nu zijn beide singles uitgebracht op een heus album met de naam Samson & Marie.

Tracklist

1. Samson & Marie
2. Grote rode luchtballon
3. Samsonrock
4. Alles is op
5. Wij zijn bij de brandweer
6. Ochtendgymnastiek

7. De wereld is mooi
8. In de disco
9. Wij gaan naar de maan
10. Samen op de motor
11. Oh lalala
12. Wij gaan vliegen

Samson & Marie

Winactie CD van Samson & Marie is gesloten

Met dank aan Royal Promotions mag ik 5x een gesigneerd album weggeven. De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

41 thoughts on “Het allereerste album van Samson & Marie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.