Echte Post is Cool #2 – Uitpakken!

echte post is coolVandaag was het dan eindelijk 4 juni! De dag waarop ik mijn Echte Post Is Cool (EPIC) pakketje eindelijk mocht uitpakken! Deze keer geen verjaardag of moederdag, maar een gewone zaterdagochtend!
Bij het Echte Post is Cool Project stuur een pakketje naar je swap-maatje. Door middel van lootje trekken krijg je een naam, beschrijving en adres toegestuurd. Daar kom je dan een leuk cadeautje voor en stuur je op. Het leuke eraan is natuurlijk ook dat je een pakketje terug krijgt! Een paar dagen terug poste ik al een blog over wat ik heb verstuurd, maar vandaag dan ook een blog over wat ik heb gekregen.

Zaterdagochtend en eigenlijk nog stil in huis. Toch ben ik al wakker, want vandaag mag ik mijn Echte Post is Cool pakketje uitpakken! IMG_6489Het voelt een beetje als Sinterklaas. Je weet dat er een verrassing voor je beneden wacht, maar je bedje is ook nog wel lekker warm. Als ik de kleine voetstapjes hoor van mijn dochters, besluit ik met ze mee te gaan. Het pakketje heb ik al vorige week ontvangen en roept sindsdien de hele dag mijn naam, vanaf het verstopplekje op de kast. Maar ik ben dapper geweest en er braaf afgebleven. Maar vandaag was dan eindelijk de dag!

Mijn dochters wilde me maar wat graag helpen, want cadeautjes uitpakken is altijd een feest. Op de vierkante doos stond duidelijk dat wat er in zat breekbaar was, dus heel voorzichtig maakte we de doos op. Als eerste zagen we een kaart met de tekst HELLO erop. Achterop stond natuurlijk ook meteen de naam van degene die me het pakketje had opgestuurd. Hij kwam van Mieneke van 30erscrisis . Leuk een blog die ik nog niet kende, dus die ga ik zeker na het uitpakken bekijken.
Onder een laag van beschermende papierproppen, kwamen de cadeautje een voor een tevoorschijn.
IMG_6492 IMG_6494 IMG_6495

Mijn dochters mochten omstebeurt een cadeautje kiezen om uit te pakken. En dit zat er in
– Een houten decoratie ketting – stond al lang op mijn wensenlijstje
– Een gezichtsmasker – lekker om mee te nemen op mijn aankomende vakantie
– Een mooie groene mok met stippen – de mok op mijn werk is wel aan vervanging toe, dus die gaat maandag mee!
– Een mooi blikje met flamingo – helemaal hip op dit moment en werd meteen door mijn dochters ingepikt om hun rondslingerende sieraden in te doen ;D
– Een decoratie vogel met de tekst Enjoy the little Things – een mooie tekst, dus daar gaan we ook zeker een mooie plek voor vinden

IMG_6496 IMG_6497

Dank je wel Mieneke voor de mooie cadeautjes! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik hoop dat jij net zo’n leuk uitpak-moment hebt gehad als ik!
Ook dank aan Northflix en Monsieur Mango voor het organiseren. Het is een leuke activiteit om aan deel te nemen en ik hoop dat er snel een #3 komt!

Spread the love

5 thoughts on “Echte Post is Cool #2 – Uitpakken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.