Weekoverzicht | Fotoblik week 22

weekoverzicht wk 22

De week is weer om en het was ook weer een lekker drukke week, die begon met onze lang verwachte 4e BakfietsSale. Helaas werd ik verkouden en dat hield nog de hele week aan. Toch deden we nog een hoop leuke dingen deze week en probeerde ik de verkoudheid een beetje weg te vergeten. Helaas kun je daar niet helemaal de controle over hebben en moest ik deze week toch een keer heel vroeg naar bed en een middagje echt uitzieken.


Zondag 29 mei 2016
De dag waar we al weken naar uit keken, de dag van de BakfietsSale. Om 8.30 stonden we al klaar op de Vismarkt om al onze deelnemers op te wachten. Na wat schuiven met plekken en de kramen van de Bio Markt, gingen we om 12.00 van start. Het weer leek alles mee te vallen en bleef droog tot een uur of 15.00. Het was gezellig druk op de markt en iedereen had het prima naar hun zin. Helaas kwam er toen toch nog wat regen uit de lucht vallen en had ik de afdekzeiltjes niet voor niets ingeslagen. Gelukkig klaarde de lucht wel weer op en hielden de meeste het nog wel vol tot iets voor 17.00 Toen gaf de buienradar aan dat er mogelijk nog een buitje aan zou komen en pakte dus iedereen zijn bakfiets weer in. Om 17.45 was de Vismarkt weer leeg en opgeruimd. Net op tijd om nog even te gaan kijken bij Douwe Bob. Gezellig aten we nog een hapje met zijn alle en dronken we een drankje op de goede afloop. Waarschijnlijk zullen we de BakfietsSale dit jaar nog wel een keertje gaan organiseren, want het blijft de leukste markt van Leiden. Meer over de BakfietsSale lees je hier
BakfietsSale Leiden 05-16 BakfietsSale Leiden 05-16 IMG_6208

Maandag 30 mei 2016
Ondanks dat ik eigenlijk nog wel een dagje nodig had om weer een beetje bij te komen van gisteren, moest ik gewoon naar mijn werk. Ik moest een ochtendje in het ziekenhuis werken en daarna snel door naar een Huntington netwerkbijeenkomst. Gelukkig werd die deze keer georganiseerd in Katwijk, dus hoefde ik niet ver te reizen. Het is altijd fijn om even bij te kletsen met collega’s en te horen waar iedereen mee bezig is.HD

Dinsdag 31 mei 2016
Even paniek bij het opstaan, want mijn zus appte dat ze kwam oppassen, maar dat zou ze donderdag komen doen. Ik raakte dus even in paniek, omdat ik mijn agenda niet meer zo goed in mijn hoofd had. Een aantal afspraken deze week waren verzet en ik schrok even dat ik iets vergeten was. Gelukkig bleek mijn zus het verkeerd in haar agenda te hebben gezet en kon ik weer opgelucht adem halen. Ik heb dus de dag verder rustig doorgebracht met het opruimen van het huis en alle spullen van de BakfietsSale.

Woensdag 1 juni 2016
De ochtend moest ik weer werken in het ziekenhuis. We konden onze 25e deelnemer includeren en daarmee hebben we ons quotum bereik voor dit jaar. Dus de vlag kon uit!
’s Middags had ik me opgegeven voor een lezing bij Meulenhoff Uitgeverij van Will Gompertz. Hij is de redacteur kunst bij de BBC en heeft een boek geschreven – Denk als een Kunstenaar. Volgens zijn theorie kun iedereen net zo creatief en inspirerend zijn als een kunstenaar. Hij was een zeer goede verteller en het was een zeer leuke middag. Na afloop kregen we ook nog een boek mee naar huis, die hij voor iedereen signeerde
Denk als een Kunstenaar IMG_6306

Donderdag 2 juni 2016
Vanochtend kwam mijn zus oppassen, want ik had een afspraak bij de H&M voor een persoonlijke styling. Voor mijn aankomende vakantie naar Ibiza zocht ik leuke zomersetjes om mee te nemen. Bij aankomst bleek echter een dubbele boeking te zijn gemaakt en was het nog even de vraag of mijn afspraak wel door kon gaan. Gelukkig was de andere dame zo aardig om aan te bieden volgende week terug te komen. De styliste haalde een rek met kleding voor me en daarna konden we gaan passen. Ik was zeer verrast door sommige keuzes en kleuren, maar het was erg leuk om eens iets aan te doen, want je zelf niet gekozen zou hebben. Uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis.
Thuis had mijn zus cakejes gebakken en die konden ’s middags mooi door de meiden worden versiert. Terwijl de meiden zich daar mee bezig hielden, pakte ik nog snel mijn #echtepostiscool pakketje voor Aukje in. Die moest ik voor 17.00 op de post doen, dus ik was weer wat rijkelijk laat daarmee. Maar het lukte allemaal precies op tijd en om 16.45 werd hij verzonden.
IMG_6308 styling 3 IMG_6340

Vrijdag 3 juni 2016
Helaas was de verkoudheid van de afgelopen week nog niet over. Donderdagavond was ik ook al om 20.00 naar bed gegaan met een mega hoofdpijn. ’s Ochtends was het bij het wakker worden nog niet veel beter, maar ik besloot toch naar mijn werk te gaan. We hadden namelijk de hele ochtend overleg en ik moest daar bij wel aanwezig zijn. De middag was gelukkig rustiger en ik besloot daarom eerder naar huis te gaan. Zo had ik nog even een paar uur om bij te slapen. ’s Avonds ook maar weer vroeg naar bed, want er stond nog een druk weekend

Zaterdag 4 juni 2016
Zoals elke zaterdag stonden de balletlessen als eerste op de agenda. Maar deze ochtend begon wel iets anders, want op 4 juni mocht ik eindelijk mijn eigen #echtepostiscool pakketje openmaken. Uiteraard werd ik daarbij goed geholpen door mijn meiden. Meineke van 30erscrisis was mijn swapmaatje en verwende me met leuke cadeautjes.
Na de ballet reden we meteen door naar Muiden, waar de My Little Pony Tour, die middag was neergestreken. Voor Go or No Go mochten we er een kijkje en de meiden keken er al weken naar uit. Het bezoekje aan de My Little Pony bus duurde maar 20 minuten, maar werd wel beloond met een mooie goodiebag.
Omdat we nu toch al in de buurt van Amsterdam waren, gingen we ook nog even kijken bij Taste of Amsterdam. Ik had daarvoor kaartjes gewonnen incl een workshop. Het werd een workshop bier proeven van Lowlander Beer. Naast nog veel meer eten en drinken, waren er ook leuke kinderactiviteiten. Zo versierde ze cupcakes, maakte meelworm-koekjes en spaghetti van scratch! Het weer werkte mee, want het was een prachtige middag.
Tenslotte sloten we de dag af met een BBQ ter ere van de 16e verjaardag van onze neef.
IMG_6496 IMG_6502 IMG_6574
IMG_6597 IMG_6608 IMG_6610

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.