Een persoonlijke boodschap op de Video van Sint

Sint tip| Een persoonlijke boodschap op de Video van Sint

Nog maar een paar nachtjes en de Sint en zijn Pieten komen weer aan in ons land. Het moment waarop het grote kinderfeest kan beginnen. Met veel spanning leven we allemaal toe naar pakjesavond. Zou de Sint iets voor ons hebben meegenomen? Misschien brengt hij wel een bezoekje aan ons? Maar omdat de Sint het natuurlijk heel druk heeft, kan hij niet overal persoonlijk langsgaan. Een mooi alternatief is de Video van Sint. Met deze persoonlijk boodschap voor de kinderen is hij er zo toch ook een beetje bij. Misschien vertelt hij wel waar de Pieten de pakjes verstopt hebben dit jaar. Kijk snel hoe je zo’n video maakt en bestelt en wie weet maak jij kans op één van de 2 codes die ik mag weggeven.

Video van Sint voor het magische Sint moment

Elk jaar is het weer spannend of de Sint ons dit jaar niet vergeten is op pakjesavond. Vorig jaar viel bij ons de Video van Sint opeens op de deurmat. Nou ja, video… ook de Sint gaat met zijn tijd mee en stuurde ons een DVD. Op dit schijfje hadden de Sint en zijn Pieten een persoonlijke boodschap voor ons allemaal achtergelaten. Omdat het bij ons thuis echt een familiefeest is, werd niemand overgeslagen. Voor iedereen had de Sint wel een persoonlijke boodschap, complimentje of advies.

Groot was de verrassing dat er van ons allemaal ook een foto in het grote boek stond. Ze zagen zelfs onze familiefoto hangen in de stal en een tekening (door Piet meegenomen uit de schoen van één van de kinderen) terug in de video. Tot slot is er het magische moment als de Sint verklapt waar de cadeautjes verstopt liggen!

Kijk voor meer info op de website www.videovansint.nl

Video van Sint 2019

Al 11 jaar lang is de Video van Sint te bestellen en elk jaar wordt hij weer geüpdatet en aangepast. Dat maakt ook dat je de DVD zeker meerdere jaren achter elkaar kan bestellen (zoals wij wel hebben gedaan). Net als vorig jaar kun je kiezen tussen een verhaal met roetveegpieten of zwarte pieten. Omdat het voor iedereen een gezellig feest moet zijn. Dit jaar is er een nieuw verhaal te zien waarbij de dieren in het middelpunt staan. Zo is er een bijzondere verrassing voor het paard van Sint! Maar er is ook een spannende zoektocht in de dierentuin met Danspiet en Superpiet.

Afbeelding met persoon, dier

Automatisch gegenereerde beschrijving

De Video van Sint maak je makkelijk en snel via de website. Hierbij kun je voor 8 personen een persoonlijke boodschap van de Sint opnemen. Hierin worden de naam, leeftijd en lievelingseten genoemd en nog veel meer… Er is een keuze uit meer dan 200 onderwerpen zoals `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school` waar Sint een leuk compliment of advies over kan geven. Om de verrassing nog groter te maken kun je van iedereen ook een foto laten plaatsen in het Grote Boek van de Sint. Ook kun je 2 extra foto’s toevoegen.

Kies voor het complete pakket

De Video van de Sint is verkrijgbaar op DVD, maar ook als download. De DVD ontvang je binnen 24 uur, maar de download al binnen het uur! Zo kun je nog op het laatste moment deze leuke verrassing regelen voor pakjesavond. Kies je voor het complete pakket, dan ontvang je niet alleen de DVD en download met daarop de persoonlijke video van minimaal 12 minuten, maar ook een verjaardagsvideo, 5 dierenverhaaltjes en een gesigneerde kaart met en een envelop uit Spanje.

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Winactie Video van Sint is gesloten

Wil jij pakjesavond een extra speciaal tintje geven, doe dan mee met deze winactie, want ik mag 2x een code voor het complete pakket van de Video van Sint verloten. De winnaars zijn:

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

31 thoughts on “Sint tip| Een persoonlijke boodschap op de Video van Sint

 • Wat leuk! Ik loot heel graag mee voor mijn dochters.
  Wij hebben de video van Sint vorig jaar besteld en deze was een groot succes! Onze dochters vonden hem erg leuk. Dus zou natuurlijk heel leuk zijn om hem dit jaar te winnen.

  Ik volg je op twitter en instagram, heb ook de pagina op facebook geliked. 🙂

 • Cindy Framke says:

  Leuk! Ik doe graag mee. We hebben nu 2x de dvd gehad en de meiden vonden het geweldig. Voor de oudste wordt het dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar dat ze nog geloofd. En voor de jongste begint het nu pas. Zondag wordt ze 1 jaar. Vorig jaar op de dag van de intocht lag ik te bevallen hihi

 • Jaaaa staat heel hoog op mijn wensenlijstje. De middelste (bijna 3) gaat inmiddels helemaal mee in de hysterie van grote broer (4.5) iedere avond met eat pepernootjes op de bank voor het sinterklaasjournaal, en straks heel hard zingen voor onze kartonnen open haard. Al weken zijn ze druk bezig met tekeningen (65 and counting). Deze boodschap zou natuurlijk de kers op de taart zijn!!

 • Diana Beekhuizen says:

  Super leuk voor mijn dochtertje en kleine nichtje van 2,5. Sint op bezoek is een beetje te eng maar Sint die op de computer hun aanspreekt natuurlijk hartstikke leuk ?

 • Francis Akerboom says:

  Doe graag mee met deze gave actie. Ik maak al jaren de dvd. En dit is het hoogtepunt van pakjesavond. Ik moet ieder jaar weer traantjes wegpinken omdat de gezichtjes van onze dochters mij zoveel doet. Ze kijken vol spanning, verwachting en verbazing. Als ik deze mag winnen ga ik opa en oma ook mee nemen, dan wil ik hun gezichten ook zien. Haha.

 • Tof, ik doe graag mee voor mijn 3 jongens. We hebben de video eerder gehad en dat was fantastisch. Waarschijnlijk is het dit jaar voor het laatst dat ze alle 3 vol in het verhaal mee gaan, extra speciaal dus! Een persoonlijke boodschap van de Sint zou super zijn. <3

 • Kelly Callemeijn says:

  Wat een super actie weer! En deze video’s zijn zo super leuk ❤ dit jaar krijg ons zoontje Daley van 4 Sinterklaas echt bewust mee! En hij viert het dit jaar met zijn beste vriendinnetje Roxy. Ook komen Sint en Piet nog op bezoek. Een nieuwe video zou het avondje compleet maken ? gedeeld en getagged ??ik volg je ook op insta

 • Petra de mooij says:

  Wauw, dat lijkt me echt mega gaaf! We vieren dit jaar met alle neefjes en nichtjes Sinterklaas. Echt super gezellig. Maar ik zal die koppies weleens willen zien als Sinterklaas iets over hun verteld. Dus de dvd is hier meer dan welkom… Zou Sinterklaas dit jaar wel extra speciaal maken.

 • Laura van Hout says:

  Waaauw dit zou zo gaaf zijn voor onze 3 schatjes❤?? en hun 2 “grote” nichtjes van 16 en 17. Ieder jaar komen ze Sinterklaas bij ons vieren. Ik zou die gezichten weleens willen zien als Sinterklaas toch ook iets over hen verteld?! Ik doe dus heeeel graag mee ??!

 • Ik maak heel graag kans op de video van Sint. Dit jaar hebben we de eerste sinterklaas met ons dochtertje. Samen met mijn nichtje voor wie het, naar alle waarschijnlijkheid , de laatste keer wordt dat ze nog geloofd. Om deze bijzondere combinatie extra bijzonder te maken zou het super leuk zijn om dit te vieren met een mooie “video van sint”

 • Ik doe mee! Wij hebben zoiets nog nooit gedaan. Toevallig dacht ik dit jaar na over een gedichtje bij de deur waarin staat dat we de cadeautjes moeten zoeken, maar dit is natuurlijk nog veel leuker! Ik maak dus graag kans.

 • Wat een leuk cadeau is dit! Ik hoop dit graag te winnen voor mijn dochter, die haar schoen al wilde zetten in augustus! Die zou heel blij zijn als zij een persoonlijk bericht krijgt van sint.

 • Cheryl van de Loo says:

  Leuk, het lijkt mij fantastische om mijn kinderen zo te verrassen en leuk om hun gezichten te zien als ze denken dat sinterklaas hun persoonlijk toe spreekt

 • Alyt van der Heide says:

  Al drie jaar op rij de Dvd van Sint besteld. Zo’n voorpret al, als ie op de mat valt. En een goed begin van Pakjesavond. Doe graag mee voor mijn meiden en hun opa en oma.

 • De avond beginnen met de video van Sint maakt het helemaal speciaal! Wij vieren het dit jaar samen met ons neefje en nichtje en opa en oma. Wat een verrassing zal dat zijn, ik ben benieuwd naar die snoetjes als ze zichzelf in de video terug zien.

 • Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.
  Ik zie hun gezichtjes al voor mij, als de Sint hen toespreekt.
  Wat zullen ze het spannend vinden.
  Ik volg op Bloglovin en maak graag een kansje en doe graag mee.

 • Denise hendrikse-groffen says:

  Dit is zo magisch!! Die koppies van de meiden, wanneer sinterklaas hun namen noemt, helemaal geweldig!!
  2 jaar geleden heb ik een dvd besteld en dit vonden ze zo leuk!
  Nu we ook hulphond bob (voor mijn oudste dochter) hebben, zou het erg leuk zijn als hij ook door sinterklaas genoemd wordt ❤

 • Linda Kreunen says:

  Elk jaar vieren we Sinterklaas bij mijn schoonzus aangezien ze dan ook haar verjaardag viert.
  Er zijn nu 6 kinderen in de familie waarvan 3 van ons ? onze twee oudste en neefje (11&10&9,5) geloven niet meer maar de spanning van sinterklaas blijft, dan is dit een geweldige verrassing.
  De 3 kleintjes (5,4&3) zijn helemaal fan van sinterklaas en de pieten. Met zo’n boodschap wordt het echt een magische avond!
  ?Wij gaan duimen draaien ?

 • Super leuk om mijn jongens te verrassen. De oudste is 8 en gelooft eigenlijk niet meer maar toch weer wel, dit maakt het natuurlijk wel weer erg magisch

 • Ooo dit zou de max zijn.
  Mijn dochter is net 4 geworden en het is de aller eerste keer dat ze er zo naar uitkijkt en naar leeft. Vind het geweldig om te zien dat ze het nu echt allemaal begrijpt en echt meemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.