Crayola Glitter Dots

Crayola Glitter Dots | Glitter, kneden en knutselen: de perfecte combinatie

Met de Glitter Dots van Crayola kunnen kinderen lekker knutselen met glitters zonder te veel geknoei. In deze knutselpakketjes vind je leuke glitterlijmbolletjes, waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Dat wilde de dochter van gastblogger Beatrix wel uitproberen. Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Crayola Glitter Dots

Crayola Glitter Dots

Met Crayola Glitter Dots maak je zelf mooie sprankelende mozaïeken! Glitter Dots is een nieuwe innovatieve manier van knutselen met glitter. Het is een mix van lijm, glitter en een beetje magie! Ze hebben een bijzondere en zachte textuur, waardoor je ze makkelijk kan kneden en verspreiden met je vingers of mengen met elkaar voor unieke glitterkleuren. Deze vrolijke, gekleurde balletjes houden zo de glitters goed vast. Als de lijm van de Dots uithardt, blijven de glitters goed plakken op karton, hout of papier. De Glitter Dots zijn veilig en niet giftig.

In het doosje vind je 3 sjablonen voor het mozaïeken. Met de 42 Glitter Dots heb je genoeg om alle sjablonen te vullen. Een Glitter Dot balletje heeft een diameter van 10 mm en een dekking van 5,71 x 5,71 cm. Ook vind je tafelstandaardjes in het pakket om je creaties mooi tentoon te stellen. Er zijn verschillende Glitter Dots sets en navullingen beschikbaar.

Vul de sjablonen in de vorm van schattige dieren met jouw favoriete kleuren Glitter Dots. Haal een kleur Glitter Dot uit de strip en kneed deze in een vlak van het sjabloon. Deze set bevat maar liefst 42 Glitter Dots. Dit is ruim genoeg om alle vlakken compleet te maken van je mozaïeken. Na een aantal uur harden de Glitter Dots in het sjabloon uit en is je creatie af. Klik daarna de tafelstandaardjes in de sjablonen om je glittermozaïek te showen! Welke mozaïek ga jij als eerste maken?

Wat vonden wij ervan?

Vol enthousiasme werd de doos opengemaakt. Meteen zien we de strip met daarin 42 glitterplakbolletjes. Dat trekt meteen de aandacht. Het openmaken is voor kleinere handen nog best even lastig, maar eenmaal open kun je de bolletjes er gemakkelijk uithalen. Het leukste is om die meteen samen te plakken tot 1 grote bonk 😉 Maar met een beetje uitleg over wat er nog meer in de doos zat, werden de schilderijtjes gemaakt.

Het is een beetje priegelen af en toe, maar het ingesloten spateltje biedt hulp! Het schilderij is niet helemaal afgemaakt, want dochterlief vond het zo veel leuker om de glitterdots bij elkaar te doen tot 1 grote bal! Een heel leuke activiteit voor op een druilerige herfstmiddag en een supercadeau om in je schoen te vragen!!

Lees ook: Crayola Washimals Safari en Huisdieren set

Spread the love

One thought on “Crayola Glitter Dots | Glitter, kneden en knutselen: de perfecte combinatie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.