Film Win Week Winnen + Winnaars

Film Win Week Overzicht en Winnaars

Misschien was het je op gevallen dat ik de afgelopen week diverse film winactie mocht organiseren op mijn blog. Wellicht zijn er toch een paar ontschoten en daarom dacht ik dat het misschien goed was om even een overzichtje te posten. Doe mee en wie weet mag ik deze bioscoopkaartjes en filmgoodies jou kant op sturen

Film Win Week Winnen + Winnaars

Film Win Week Overzicht

My Little Pony de film

Afgelopen woensdag ging My Little Pony de film in premiere. Mijn dochters keken er erg naar uit en hebben dan ook genoten van de film. Hij was wel een beetje spannend, maar zeker een leuk uitje voor de echte My Little Pony fans.

My Little Pony de film - winactie

Het verhaal 
In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Doe mee en win 2 bioscoopkaartjes My Little Pony
Meedoen kan t/m 22 oktober

Kapitein Onderbroek

Een film voor het hele gezin, waarbij alleen de titel al zorgt voor hilariteit. Naast kaartjes voor deze film maak je ook kans op een filmgoodiepakket met daarin Lenticular Badges, een Whoopee Scheetkussen en een Lunch Tas.

Het verhaal 
DreamWorks Animation’s Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

Doe mee en win 2x 4 bioscoopkaartjes + goodies Kapitein Onderbroek
Meedoen kan t/m 22 oktober

Het Zakmes

Ter ere van het vijfentwintigjarig jubileum van de film Het Zakmes wordt deze film nog eenmalig vertoont tijdens het Cinekid Festival in Amsterdam. Op maandag 23 oktober vindt de feestelijke boekpresentatie van Het zakmes plaats om 14.00 uur en aansluitend zal de film vertoond worden op het grote doek.

Doe mee en win 2 bioscoopkaartjes Het Zakmes + boek tijdens CineKid Festival op 23 oktober
Meedoen kan t/m 15 oktober

LEGO Ninjago film

Ik mag van Warner Brothers een mooi prijzen pakket weggeven met daarin 4 vrijkaartjes voor deze nieuwe LEGO film. Met daarbij ook nog een set character maskers, een T-shirt en een puzzel van lloyd of Nya.

De LEGO NINJAGO FILM + Winactie

Het verhaal
In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Doe mee en win 2x 2 bioscoopkaartjes + goodies LEGO Ninjago
Meedoen kan t/m 15 oktober

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Traditiegetrouw komt ook dit jaar Disney On Ice weer naar Nederland tijdens de feestdagen. Dit jaar zullen naast de onder andere de karakters van Frozen, ToyStory en de Kleine Zeemeermin ook de bekend figuren van Cars over het ijs scheuren. Een geweldig uitjes dus voor het hele gezin en een leuke cadeautje voor pakjesavond.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Doe mee en win 4 kaartjes Disney on Ice op 15 december
Meedoen kan t/m 29 oktober.

Winnaars

Naast al deze winacties, heb ik ook nog winnaars die ik bekend mag maken

Het Schrijf- en doeboek Tussen jou en mij Tussen jou en Mij is gewonnen door

Schrijf- en doeboek Tussen jou en mij

In het kader van de Kinderboekenweek mocht ik 2 Gruwelijk Eng Kinderboeken weggeven.

Opa’s griezelige gasten – Vivian den Hollander

Lekker nooit niet bang! – Vivian den Hollander

Gefeliciteerd allemaal! Ik stuur jullie morgen een mailtje.
Niet gewonnen, geen nood er zijn dus genoeg winacties waar je alsnog aan mee kunt doen

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.