EGOSketch

Verjaardags WinWeek #3 | ontwerp je eigen telefoonhoesje bij EGOsketch

Kun je je het leven nog voorstellen zonder je mobiele telefoon? We gebruiken hem dagelijks en nemen hem overal mee naar toe. Hoe leuk is het als je het hoesje van je telefoon helemaal zelf kan ontwerpen? Met EGOsketch was dit nog nooit zo simpel en ik mag vandaag een hoesje weggeven.

EGOSketch

Je eigen telefoonhoesje maken

We hebben er allemaal wel eentje, een mobiele telefoon. Ter bescherming, maar ook zeker omdat het mooi is, kiezen we allemaal voor een goed hoesje. Ik heb er in de afgelopen jaren al heel wat versleten. Vorig jaar mocht ik bij EGOsketch een eigen hoesje ontwerpen en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. Ik koos voor een volledig bedrukt portemonnee hoesje op wit kunstleer. De door jouw gekozen foto of andere afbeelding loopt helemaal door van de voorkant naar de achterkant. Ik ben ook erg blij met de portemonnee functie, want zo heb ik altijd mijn belangrijkste pasjes bij mij.

EGOsketch

Het ontwerpen van een hoesje doe je makkelijk zelf op de site van EGOsketch. Al vanaf €12,50 is er voor elke telefoon of tablet meerdere keuzes voor jouw ideale case.
Voor het bedrukken van jouw telefoonhoesje gebruikt EKOsketch een geavanceerde technologie met een UV-printer. Hierdoor worden de foto’s scherper, levendiger en verkleuren ze niet. Als jij op werkdagen voor 16:00 besteld versturen zij jouw zelf gemaakte telefoonhoesje dezelfde dag nog toe. Je betaalt ook nog eens geen verzendkosten, waar ook ter wereld je je hoesje naar toe wilt laten sturen. Leuk cadeautje ook voor familie en vrienden dus in het buitenland. Wil je hem liever zelf komen ophalen in Alkmaar, dan kan dat ook en staat de koffie voor je klaar.

Verjaardags Win Week #3

Ik mag van EGOsketch een zelf te ontwerpen case weggeven

De winnaar is Marcia Kan

Gefeliciteerd!!!

Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Want als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Andere winacties deze week

#1 Beestenbos Klok van Cre8
#2 €50 shoptegoed ArtyAnimals
#4 Het Bucketlist Boek voor (groot)ouders

Uitgelichte foto; Shutterstock

Spread the love

33 thoughts on “Verjaardags WinWeek #3 | ontwerp je eigen telefoonhoesje bij EGOsketch

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.