Arty Animals

Verjaardags WinWeek #2 | ArtyAnimals aan de muur

Kon je maandag nog een mooie Beestenbos Klok winnen, ook vandaag blijven we nog even in het dierenthema. Ik mag namelijk €50 shoptegoed bij Arty Animals weggeven in de 2e winactie van deze week. Neem snel een kijkje in deze webshop met mooie dierenprints.

Arty Animals

ArtyAnimals

In de webshop van ArtyAnimals.nl vind je de leukste dierenprints voor aan de muur. Deze strakke foto’s met een witte achtergrond en kleurige beesten passen in ieders woonkamer, kinderkamer of op kantoor. Met 50 dieren is genoeg keuze. Groot of klein, op canvas, aluminium, hout en glas zijn daarbij ook allemaal zelf te bepalen. Al vanaf €9,95 kun je al zo’n leuke print kopen. Binnen 5 werkdagen kun je je Arty Animal al in huis hebben en aan de muur hangen.
Arty Animals bestaat sinds vorig jaar mei is onderdeel van FotoCadeau. Met hun jaren lange ervaring in het fotoprinten weet je dat je goede kwaliteit zult ontvangen

Kleine Vriendjes, Krasse Koppen & Brave Beesten

De ArtyAnimals zijn te vinden in 3 verschillende categorieën. Zo vind je bij de Kleine Vriendjes de aller schattigste baby beestjes, van pluizige pinguins tot stekelig egeltjes en van stoere apen tot mini olifantjes. De volwassen dieren zijn prachtige op de gevoelige plaat vastgelegd in de categorie Brave Beesten. Tot slot zijn er ook nog de Krasse Koppen. Niet verwonderlijk zijn hier de koppen van verschillende dieren in close-up gefotografeerd. Persoonlijk mijn favourite foto’s. Mijn eigen keuze is dan ook gevallen op het majestueuze hert.

Verjaardags Win Week #2

Ik mag van ArtyAnimals €50 shoptegoed weggeven.

En de winnaar is …. Anne

Gefeliciteerd!! 

Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Want als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Andere winacties deze week

#1 Beestenbos Klok van Cre8
#3 Ontwerp je eigen telefoonhoesje bij EGOsketch
#4 Het Bucketlist Boek voor (groot)ouders

Uitgelichte foto; Shutterstock
Overige foto’s van ArtyAnimals

Spread the love

59 thoughts on “Verjaardags WinWeek #2 | ArtyAnimals aan de muur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.