Verjaardags WinWeek #4 | Het Bucketlist Boek voor (groot)ouders

Samen dingen ondernemen en doen is altijd gezelliger dan alleen. Dit kan natuurlijk samen een puzzel leggen zijn of een bezoekje brengen aan de biblotheek. Maar soms kun je wel wat inspiratie gebruiken voor eens iets heel anders. De nieuwe Bucktlist boeken voor ouders & grootouders geven je wel 250 tips voor gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je (klein)kind gedaan moet hebben. In de winactie vandaag mag ik een van deze boeken weggeven.

Bucketlist

Bucktlist

Wie heeft er geen bucketlist? Welke dingen wil je graag nog gedaan hebben voor je doodgaat. Elise de Rijck publiceerde al eerder Het Bucketlist boek – 500 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben en Het Bucketlist boek voor koppels – 250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben.
Hierin gaf zij inspiratie voor net die dingen die je leven verrijken. Sommige opdrachten zijn gemakkelijk af te vinken, andere een grotere uitdaging/ Heb jij bijvoorbeeld als eens een koe gemolken, op een tandem gefietst of romantisch gekust onder de Eiffeltoren.

Samen met je kind

De twee nieuwe Bucketlist Boeken speciaal samengesteld om af te vinken met je kinderen. Of je nu ouder of grootouder bent, samen op missie gaan met je kind is altijd een feestje. Deze boeken geven elk 250 tips om te gaan doen. Het zijn echte doe-boeken, want je mag er in afvinken, aanvullen en opleuken met tekeningen en foto’s van jullie missies. Ook staan er tussendoor leuke motiverende quotes.Het Bucketlist boek wordt zo een persoonlijk boek voor leuke herinneringen aan de dingen die jullie samen hebben gedaan. Want qualitytime is het mooiste cadeau dat je (klein)kind en jezelf kunt meegeven.

Voorbeelden uit het Bucketlist Boek voor ouders

– Ga samen gigantisch grote ijsjes eten.
– Lak elkaars nagels.
– Doe een winkelrace in de supermarkt.
– Verzin samen een nieuwe feestdag.

Voorbeelden uit Het Bucketlist Boek voor grootouders

– Leer je kleinkind kaarten.
– Maak een regenboog met de tuinsproeier.
– Ga discobowlen.
– Neem papa of mama in de maling.

Dit zijn maar een paar voorbeelden uit de lijst met 250 ideeën (per boek) die jullie leven zal verrijken en de band met je (klein)kinderen nog sterker zal maken.


Verjaardags Win Week #4

Benieuwd welke dingen er op de Bucketlist staan? Doe dan mee en win een boek vol tips voor met je kinderen of eentje voor met je kleinkinderen.

De winnaar is…. Tineke

Gefeliciteerd

Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Andere winacties deze week

#1 Beestenbos Klok van Cre8
#2 €50 shoptegoed ArtyAnimals
#3 Ontwerp je eigen telefoonhoesje bij EGOsketch

Uitgelichte foto; Shutterstock

Spread the love

30 thoughts on “Verjaardags WinWeek #4 | Het Bucketlist Boek voor (groot)ouders

 • Erika van Koert says:

  Wat leuk !
  Ik doe graag mee voor het kinder boek.
  Zelf zou ik graag eens willen skydiven en ooit als de kinderen ouder zijn naar Disney land Parijs.

 • Yessica leidner says:

  Goedemorgen ik doe graag mee ik ga voor bucket list voor ouders lijkt me erg leuk ik ben erg benieuwd wat er allemaal instaat

 • Wat leuk is dit!! Deze boeken moet ik echt onthouden.
  Hoe leuk mij het boek voor ouders lijkt ga ik toch voor de andere. Oma kan wel wat inspiratie gebruiken vind ik?

 • het boek voor ouders lijkt mij erg leuk om in te vullen voor mijn zoontje
  Samen in de plassen stampen of van een grote glijbaan en dan gillen lijkt mij erg leuk

 • Ik doe mee voor het bucketlist boek voor ouders.. ik zou graag met mijn dochter naar Disneyland willen..

  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

 • Ilse van Rijn says:

  Ik ben een hele jonge oma, en ben van plan om een hoop “gekke” dingen te gaan doen met mijn kleindochter. Inspiratie is dan altijd leuk! Dus ik zou voor het grootuders boek gaan!

 • Els Black-Stoker says:

  Ik doe graag mee voor het boek voor ouders, vind het altijd moeilijk om iets leuks te bedenken en dit boek gaat ons daar vast bij helpen. Op mijn bucketlist staat o.a. een tochtje met een luchtballon

 • Wat een leuke winactie, ik stuurde gisteren toevallig nog een linkje van dit boek naar mijn vriend.Hij leek ons beide erg leuk, Wat er op mijn bucketlist staat? Het lijkt me leuk om met mijn zoontje Fedde allemaal tradities te starten. Wanneer hij op de basisschool zit en vakantie heeft wil ik een dag met zijn alleen in de woonkamer logeren, tot laat in de avond films kijken en patat/pizza en chips eten.
  Liefs

 • Wat een leuk idee! Graag willen wij het boek bucketlist voor ouders winnen. Waarom? Om te kijken of ons idee er ook in staat: op een hele hoge berg in Zwitserland een sneeuwballengevecht doen, in de zomer!

 • ik doe graag mee voor het boek: Het Bucketlist Boek voor grootouders.
  kleindochter is nu net 1 jaar, maar het lijkt mij superleuk om naar de kinderboerderij te gaan.

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe graag mee voor Het Bucketlist Boek voor grootouders, erg leuk voor mijn ouders !!, ik doe graag mee.

  Groetjes Anneliese

 • Geweldige winactie! De boeken van Elise de Rijck zijn zo ontzettend leuk. Zelf heb ik al het bucketlist boek en het bucketlist boek voor stellen. Ze zijn echt heel leuk om in te vullen en brengen je inderdaad op hele leuke nieuwe ideeën. Op mijn verlanglijstje staat nog het boek voor ouders, dus daarvoor doe ik nu graag mee. Op mijn eigen bucketlist staan voornamelijk mooie reizen. Bovenaan mijn lijst staat een roadtrip door de VS.

 • Jolein koolske says:

  Leuk , leuk, leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor het Bucket list boek voor ouders ? Op mijn Bucket list staat rijden op een olifant. Lijkt me zo raar enn zo gaaf hahah

 • Cheryl van de Loo says:

  Hele leuke actie. Ik doe graag mee voor het boek van ouders.
  Ik ben als kind naar disney world geweest in Florida en heb daar een Mega Mickey mouse ijsje gegeten. Dat zou ik graag later ook met mijn kinderen willen doen

 • Linda Smeets says:

  Ik doe graag mee voor het Bucketlist Boek voor ouders. Samen in de plassen/modder stampen met de kids staat op onze bucketlist. Haha ik zie het al helemaal voor me! Dikke pret

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.