Kom de zomer vieren in de Julianatoren! zomerweken

Kom de zomer vieren in de Julianatoren tijdens de Zomerweken! + winactie tip

De vakantie is hier ook eindelijk aangebroken! Omdat we niet alle weken weg zijn en ook niet alleen maar thuis willen zitten, hebben we een paar leuke tips voor een dagje weg in eigen land. Eentje daarvan is een dagje naar de Julianatoren. Een grote favoriet van onze meiden. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken is er ook van alles te doen.

Kom de zomer vieren in de Julianatoren!

Voor ons is de Julianatoren niet echt om de hoek, maar de kinderen hebben er graag een ritje in de auto voor over. En heel eerlijk wij ook wel! In dit park kunnen we namelijk de meiden lekker zelf laten spelen zonder ons. Zeker bij mooi weer is het een ideaal uitje voor het hele gezin.

Jul & Julia Zomerweken

Deze zomer nemen de muizen Jul & Julia je tijdens de Zomerweken mee op hun wereldreis door het park. Er zijn verschillende shows te zien op het pleinpodium en torenpoduim. Zo doet Mevrouw Suikerspin een Mexicaanse Dans en leert Meneer Kaasgaaf je Limbodansen. Dino & Dina doen een Zomer Bouwspel en ook Ranger Cas is van partij met zijn Cas de Ranger Experience (29 juli t/m 25 aug). Jul & Julia zijn natuurlijk ook te zien met Jul’s Wild West Show en in het theater nemen ze je mee op een spannende reis om te wereld, op zoek naar souvenirs. Hiermee kunnen ze voorkomen dat de boeven de baas worden van de Julianatoren.

Meer dan 60 attracties

Naast alle leuke shows en meet & greets kun jij je de hele dag vermaken in de meer dan 60 verschillende attracties in het park. Ze zijn er voor groot en klein. Er zijn verschillende klimtoestellen, autoritjes en een mooie draaimolen. Voor de grotere kinderen is er een achtbaan, spookhuis en de nieuwste trillride Hoge Hoed. Er is meer dan genoeg te doen om je een volle dag te vermaken tijdens de Jul & Julia Zomerweken, helemaal als ze tot 20.00 uur open zijn!

Zomeravonden

Tijdens de speciale Zomeravonden blijft het park extra lang open, wel tot 20.00 uur. Dat geeft nog meer tijd om lekker te spelen en alle attracties af te gaan. Ook zullen er die avond een paar extra shoos zijn zoals ‘Het Goud van het Wilde Westen’. Jul & Julia nemen je mee naar het land van de cowboys en indianen en je treedt in de voetsporen van opa Julius en ontdek de geheimen van het spannende, maar vooral swingende Wilde Westen.

Julianatoren Zomerweken

Ook zal Mevrouw Suikerspin live te zien zijn in haar populaire YouTube-show ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’. In samenwerking met Inventum, sponsor van de keukenapparatuur, kun je gezellig mee doen.

Julianatoren Praktische info

Zomerweken: maandag 8 juli t/m zondag 1 september 2019
Speciale zomeravonden: zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus t/m 20.00 uur
Tijd; 10:30 – 17:00 uur
Locatie:  Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn
Parkeren; gratis. Met een speciale Julianatoren shuttelbus word je naar het park vervoerd.
Meer informatie over de zomerweken vind je hier

Winactie Tip

Mochten je kaartjes willen winnen voor de Julianatoren? Kijk dan even bij MeerVanMir. Zij verloot namelijk 2 toegangskaartjes.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.