Film tip| Juf Roos is jarig en viert het in de bioscoop

De komende weken is het feest in de bioscoopzalen in Nederland. Juf Roos viert namelijk haar verjaardag en doet dit met een echte bioscoopfilm. Samen met Gijs treft zij alvast de voorbereidingen, maar dat loopt natuurlijk niet helemaal volgens plan. Vanaf dit weekend is de film al te zien op verschillende plekken in de voorpremière en misschien kom je er Juf Roos zelf ook wel tegen. Om het feestje mee te vieren mag ik ook kaartjes weggeven en een boek.

Jus Roos is Jarig

Wie is Juf Roos?

Juf Roos is momenteel één van de meest populaire kinderprogramma’s en te zien bij RTL4 . De vrolijke Juf (Melissa Drost) woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Dagelijks krijgt zij bezoek van haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens). Samen nemen ze de kinderen mee in een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen! 

Het verhaal

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Genre: familiefilm
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands

Voor de allekleinste

Juf Roos is natuurlijk razend populair zeker ook bij de jongste TV-kijkertjes. Daarom wordt de film ook op verschillende plekken gedraaid in speciale Kleuterbioscopen. Tijdens deze voorstelling zal het licht niet helemaal gedoofd worden en staat het geluid ook niet op zijn hardst. Een leuke manier om voor het eerst kennis te maken met een echte bioscoopfilm.

Winactie Juf Roos is jarig is gesloten

Wil je ook naar de verjaardag van Juf Roos komen, doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaarten en het “als je blij bent”-boekje. De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

28 thoughts on “Film tip| Juf Roos is jarig en viert het in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.