Ugly Dolls

Film tip| Kom je ook knuffelen met de Ugly Dolls?

Deze zomer verschijnen ook weer de leukste films in de bioscoop. Heerlijk om een regenachtige dag door te komen of juist om even af te koelen van de warmte. Een heel leuke kinderfilm is die van Ugly Dolls; over een stel imperfecte poppen die ook graag geknuffeld willen worden door het perfecte kind in de Grote Wereld. Samen gaan ze daarvoor op een spannend avontuur. Deze film is nu al uitgeroepen tot de knuffeligste film van het jaar. Ook benieuwd? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaartjes.

Het verhaal

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Ned Stemmencast: Jamai Loman (Lou), Vajèn van den Bosch (Moxy), Défano Holwijn (Ugly Dogg)
Regisseur: Kelly Asbury

De originele stemmencast bestaat uit namen als Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias en Wang Leehom.

Winactie 2x 2 vrijkaartjes Ugly Dolls is gesloten

De film Ugly Dolls zal vanaf 31 juli te zien zijn in de bioscopen in Nederland. Ik mag alvast 2x 2 vrijkaartjes verloten om deze film te gaan zien in de vakantie. De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

44 thoughts on “Film tip| Kom je ook knuffelen met de Ugly Dolls?

 • Betti Scheringa says:

  Moxy en brabbelkat vinden ik en mijn oudste van 6 leuk
  Doe graag mee zodat ik samen met mijn man en meiden naar de bios kan deze vakantie

 • Joyce Bals says:

  Om heel eerlijk te zijn kennen wij de Ugly dolls nog niet. Maar na het zien van de trailer en het lezen van jouw verhaal zijn we super nieuwsgierig geworden. Het lijkt me heel leuk om samen met mijn dochtertje de film te zien. Ik verwacht dat de roze haar favoriet zal zijn (lievelingskleur ?)

 • Monica Verschoor says:

  Vroeger had ik zelf een grijze ezel, die helemaal stuk geknuffeld is. Mijn dochter is dol op haar roze flamingo. Wij houden het dus gewoonlijk bij knuffelbeesten. Dus ….. ik ga voor de grijze grote en mijn dochter voor de roze met de mooie wimpers. Dat zal me een knuffelpartij worden!

 • We zagen deze als voorfilmpje en mijn dochter was meteen enthousiast! Super dus om daar misschien met haar naar toe te kunnen.
  Zelf had ik vroeger een knuffel. Zwartje. Zo plat geknuffeld dat hij waarschijnlijk ook onder de noemer Ugly dolls kon vallen, maar voor mij de mooiste en de liefste natuurlijk.

 • Robert Koops says:

  Mijn favoriete pop was vroeger die van Garfield met zo’n honkbalhandschoen. Deze film lijkt mij heel geschikt om met mijn jongste zoontje te gaan. Die is nog niet aan die films van Marvel toe, de oudste wel. Ben benieuwd wat zijn favo pop is na deze film. Moet ze natuurlijk allebei quality met papa time geven. Nu heeft ie zo’n knuffelpop van SuperMario.

 • Laatst zagen we hiervan in de bioscoop de trailer en zei mijn dochter direct dat ze deze film heel graag wilde zien. Ze heeft veel knuffels en behandelt ze vaak alsof ze echt zijn.
  Mijn eigen lievelingspop was vroeger pop Annelies, een flinke pop met kort blond haar.

 • Ik doe graag mee voor nee dochter van tien. Nu de vakantie eindelijk begonnen is ligt ze ziek op bed….. zij heeft al enige tijd een hele grote knuffelhond die echt overal mee naar toe gaat?. Maar deze zomer vakantie moet de hond op het huis passen want we gaan rondreizen door indonesie en ben als de dood dat we hem ergens vergeten ?

 • Ik had vroeger een pop die ook voor ugly doll zou kunnen doorgaan, Rosalie was echter mijn heldin. Emma heeft Snuffie en wil dolgraag naar deze film. Toevallig vandaag voorstukje gezien!

 • Lisanne Bons says:

  Ik was vroeger gefascineerd door de films van Sisi met Romy Snijder. Dus ik had mezelf benoemd tot Sissi en mijn lievelingspop heette Sinni (want Sissi was ik zelf). En mijn witte knuffelhond. Die ligt nog in mijn slaapkamer en lijkt allang niet meer op een hond maar meer op een lammetje. Mijn dochter heeft een knuffelpaardje genaamd Wies waar ze altijd mee slaapt.

 • Super gaaf eindelijk een film voor alle leeftijden;)
  Kan onze lieve meid ook naar de bioscoop!
  Ze is dol op alle knuffels, speelt er de hele dag mee. Ze heeft er dan natuurlijk ook heeeel veel. Ze is een kind die dr handen elke dag vol heeft met knuffels en mama ze aan het eind van de dag Allrmaal weer opruimt;)
  Deze film zou ze te gek vinden! We doen super graag mee

 • Kelly Callemeijn says:

  Wij kennen ze nog niet! Maar dit zou een leuke kennismaking met hun zijn want ons zoontje is nog nooit naar de bioscoop geweest. Wat zou dat een ervaring voor hem zijn. De lievelingsknuffel van ons zoontje is nijntje. Dit is een konijn met zijn naam erop, waarvan mama er 3 besteld heeft mocht er een kwijt raken ?

 • Claudia Diependaal says:

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen! Mijn kleinzoon is 8 en heeft een leeuwtje! Mijn ene kleindochter heeft een panda van de Ikea. Ze heeft er een aantal zodat we kunnen afwisselen als er een in de was moet. En de jongste heeft een aantal konijnen van Happy Horde!

 • We kennen de Ugly Dolls nog niet maar zouden graag kennismaken door deze film te gaan zien. Ik had vroeger een knuffelaap en dochtertje heeft nu een zacht schaapje waar ze helemaal weg van is, zonder dat dier wordt er niet geslapen.

 • Ingrid langstraat says:

  Wat leuk, deze film zou gaaf zijn in de vakantie.
  Ik had vroeger een kruippop, daar was ik zo blij mee. Ik had het haar kort geknipt want ik wilde een jongenspop, dat vond mijn moeder niet zo leuk:-)

 • CJM de Kok says:

  Heerlijke film om met de ids van te gaan genieten deze zomer, mijn dochter heeft al sinds ze baby was een lievelingsknuffel en dat is Sneeuwwitje

 • Joey Pang says:

  Herinneringen heb ik aan mijn megagrote Hello Kitty knuffel, dat is al een hele lange tijd geleden, meer dan 30 jaar :). Prettig om er weer eens aan te denken. Dit lijkt me een leuke film om tijdens de vakantie met het gezin te gaan bekijken.

 • Ik doe graag mee…..Ik had vroeger een hele ugly doll…was eerst van mijn zus geweest en al half versleten maar ging overal mee naar toe

 • Ik had wel een lievelingsknuffelbeest, een varken. Heb hem nog steeds trouwens, een enorm goor ding is het door je jaren heen geworden. Sleepte hem overal mee naar toe volgens velen.

 • Deze film heeft zo’n mooie boodschap, ik doe graag mee voor de kinderen!
  Mijn lievelingspop was Giechelbeer (ja.. echt :’))
  Een beer waar de hele speelgoedwinkel destijds vol mee stond, uiteindelijk van Sinterklaas gekregen.
  Hij heette Giechelbeer omdat hij begon te giechelen als je op zijn buik drukte.
  Hij ligt nu op zolder want weggooien kan ik hem écht niet!

 • Ik doe graag mee voor mijn 2 kids. Ze vinden de grijze en oranje wel leuk en zijn benieuwd naar de film. Mijn jongste zoontje heeft een aapje die hij dag en nacht bij hem houdt en die neemt hij overal mee naar toe.

 • Whaaa ik doe graag mee! Wat super leuk! Mijn favoriete pop, toen ik klein was, was de cabbage patch kid doll. Ohh ik was er dol op. Ze ging ook overal mee!
  Fingers crossed

 • Wat lijkt ons dat een leuke film! Wij kennen de personages nog niet, maar mijn tweeling vindt de roze er het schattigst uitzien.

 • Claudia van Heck says:

  Wat geweldig leuk om kans te mogen maken op kaartjes!! Hier zou ik heel graag met onze jongste dochter naartoe willen gaan! Mijn liefste pop vroeger was een lieve blonde pop genaamd Julie, mijn zusje had eenzelfde soort pop maar dan met donker haar, we speelden er eindeloos mee samen :-). Nu zijn mijn meiden weer helemaal gek op hun poppen, maar nog meer op hun knuffels – ze sparen ze en hebben inmiddels een mega-verzameling, waar ze ook echt enorm veel mee spelen, zo ontzettend leuk! Ze bouwen huizen voor ze van boeken, spelen school, vieren feestjes voor en met ze. Ik ga keihard duimen voor dit feestje!!

 • Wij kennen de poppen nog niet, maar zien er wel superschattig en ondeugend tegelijkertijd uit, haha!! Leuk om in de vakantie met de kinderen naartoe te gaan.

 • Charlotte de Kreiger says:

  Wat een leuke actie!! Helaas zit op vakantie gaan er deze zomer niet in voor ons maar gelukkig is het hier heerlijk weer dus we blijven positief! De kids gelukkig ook maar willen natuurlijk ook iets leuks doen! Hopelijk met ze naar deze leuke film!! Mijn knuffel van vroeger was een klein, dik bruin aapje, hij ligt nog steeds in mijn bed zo versleten als hij is haha. Ik vond hem zo leuk dat ik heb na heb laten maken voor mijn kids, wel in een andere kleur! Ze zijn er dol op!!

 • Mijn lievelingsfilm heb ik eigenlijk nooit echt gehad. Mijn dochter daarentegen wel. Zij heeft haar hondje Cupcake! Een klein bruin hondje met lelijke krulletjes. Ze is er gek op en valt elke nacht met haar in slaap. Ik geef haar ook groot gelijk want een knuffel hoeft helemaal niet mooi te zijn om er lekker mee te knuffelen. Ik doe dan ook graag mee met deze winactie.

 • Albertine van Veldhuizen says:

  Ik was dol op mijn Fisher Price popje Claudia…ze heette zo omdat ik in die tijd een buurmeisje kreeg dat zo heette…
  Ze werd pas “ugly” toen er één oogje niet meer meedraaide met de ander, en Tanja uit mijn klas met haar inktvingers aan het stoffen lijfje had gezeten en daar blauwe vlekken achterliet…?

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Mijn favoriete pop was mijn baby born pop vroeger. Heel veel mee gespeeld. Onze dochters hebben nu een bruine baby born pop ook die is favoriet.

  Lijkt me een geweldige film om heen te gaan met onze dochter Noor

 • Deze film lijkt me super leuk om samen met mijn zoon van 6 te zien. Mijn lievelingspop vroeger was toch echt de barbie, ik was een echt barbie meisje. Mijn zoon heeft geen pop maar wel veel knuffels, de liefste is jokie (van de efteling) daar slaapt hij elke nacht mee

 • Chantal den Haan says:

  Mijn favoriete ugly doll is mijn eigen knuffelbeer Beer van vroeger! Hij is niet meer om aan te zien, dus had een goed cast member kunnen zijn! Haha? De ugly dolls zelf kennen we hier nog niet, maar zien daar graag verandering in ?Fingers crossed ?

 • Mirjam Hellingman says:

  Wij kennen deze film nog niet, dus ik ben heel benieuwd en mijn dochters ook! De favoriete knuffel van mijn dochter Nikki is nog altijd mamabeer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.