De komende weken is het feest in de bioscoopzalen in Nederland. Juf Roos viert namelijk haar verjaardag en doet dit met een echte bioscoopfilm. Samen met Gijs treft zij alvast de voorbereidingen, maar dat loopt natuurlijk niet helemaal volgens plan. Vanaf dit weekend is de film al te zien op verschillende plekken in de voorpremière en misschien kom je er Juf Roos zelf ook wel tegen. Om het feestje mee te vieren mag ik ook kaartjes weggeven en een boek.

Jus Roos is Jarig

Wie is Juf Roos?

Juf Roos is momenteel één van de meest populaire kinderprogramma’s en te zien bij RTL4 . De vrolijke Juf (Melissa Drost) woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Dagelijks krijgt zij bezoek van haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens). Samen nemen ze de kinderen mee in een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen! 

Het verhaal

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Genre: familiefilm
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands

Voor de allekleinste

Juf Roos is natuurlijk razend populair zeker ook bij de jongste TV-kijkertjes. Daarom wordt de film ook op verschillende plekken gedraaid in speciale Kleuterbioscopen. Tijdens deze voorstelling zal het licht niet helemaal gedoofd worden en staat het geluid ook niet op zijn hardst. Een leuke manier om voor het eerst kennis te maken met een echte bioscoopfilm.

Winactie Juf Roos is jarig is gesloten

Wil je ook naar de verjaardag van Juf Roos komen, doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaarten en het “als je blij bent”-boekje. De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

28 reacties op Film tip| Juf Roos is jarig en viert het in de bioscoop

 1. Ik zou hier graag met mijn oudste heen willen, na de geboorte van zijn broertje, even tijd met mama voor hem alleen.
  Ik zou juf roos een duurzaam cadeau geven. Bijv.een aardbeienplant. Dan heb ik zelf ook eens gekregen als juf en dat vond ik zo’n leuk idee! Een cadeau waar je iets mee kan (en de jaren erop ook) i.p.v. iets wat je toch weggegooid of doorgeeft omdat het je smaak niet is, zo zonde van het geld en milieu, ook al is het een lief gebaar.

 2. Leukkk !! Ik loot graag mee voor mijn dochter. Zij zou juf Roos een mooie nieuwe Roze jurk geven omdat dat haar lievelingskleur is en dan kan juf Roos soms afwisselen. 😜
  Ook geliked via Facebook onder de naam Sarah Bint Mohamed en uiteraard ook gevolgd via Instagram onder de naam Oemmieee. Wij gaan flink duimen ! 🤗❤️

 3. Gefeliciteerd! Mijn dochtertje is dol op juf roos. Als wij een kadootje zouden kopen zijn het mooie nieuwe knipjes voor in het haar!

 4. Onze jongste dochter is een super fan van Juf Roos en Gijs. Ze zou het geweldig vinden om voor het eerst naar de bioscoop en dan naar de film van Juf Roos. Ik vroeg net wat ze zou geven aan Juf Roos als die jarig is. Zegt ze een tekening en het liedje zingen er is er 1 jarig hoera hoera.

 5. Onze kleindochter Cailey zou het geweldig vinden mocht ik de gelukkige winnaar worden! Cailey heeft hoorapparaatjes en sinds ze juf Roos kijkt zingt ze al veel liedjes mee. Zo schattig hoe snel dat ook gaat ze heeft de apparaatjes sinds maart en wordt 18 augustus 2.

 6. Ik doe graag mee! Lijkt me erg leuk om heen te gaan met mijn dochter. Wij zouden juf Roos een pakketje met Ouderwetse Hollandse producten geven. Stroopwafels, drop ed.

 7. Dit lijkt me superleuk om te winnen voor mijn neefje van 3. Hij zou juf Roos een autootje geven, zodat ze samen kunnen spelen.

 8. Super leuke actie! Onze dochter Loïs van 2,5 jaar is gek op juf Roos en Gijs en zingt alle liedjes uit volle borst mee! Ze heeft zelfs een juf Roos jurk waar ze heel wat rondjes in draait. Ze zou het geweldig vinden naar de kleutertijd te gaan an haar idool op het grote scherm te zien!

 9. Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley. Hij is gek op Juf Roos en Gijs ❤ ook is hij nog nooit naar de bioscoop geweest, wat zou dat een ervaring voor hem zijn!

 10. Mijn meiden maken het liefst een mooie tekening! En als iemand jarig is zingen we altijd voor de jarige 🙂 Dan voelt iedereen zich toch altijd een beetje extra jarig!

 11. Dat zal mijn dochtertje leuk vinden. Ik denk dat ze een goudvis in een kom zou willen geven en dat aan juf Roos willen geven. Want op dit moment zit ze helemaal in de ‘visje visje in het water’fase 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.