Superleuke Lenteweken Cas de Ranger Kinderpretpark Julianatoren

Bezoek de nieuwe Thrillride De Hoge Hoed & de Lenteweken in de Julianatoren

Het is vakantie en heerlijk weer, dus de beste tijd om een dagje er lekker op uit te trekken. Bijvoorbeeld naar een leuk pretpark. Zo bezochten wij de Julianatoren waar hun nieuwste attractie, de Thrillride De Hoge Hoed en de Lenteweken met Cas de Ranger zijn geopend dit weekend. Terwijl de meiden zich vermaakten, genoten wij ook van een heerlijk vakantiedagje.

Superleuke Lenteweken

De Julianatoren is één van de oudste familiepretparken van Nederland. De Toren werd namelijk geopend in 1910 en vernoemd naar prinses Juliana, omdat zij dat jaar ervoor geboren werd. In de loop der jaren is het park flink uitgebreid met heel veel verschillende attracties voor jong en oud. Ook kunnen de kinderen genieten van verschillende shows met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en de muizen Jul & Julia. De shows wisselen per seizoen en vaak zijn er ook gastoptredens van bijvoorbeeld Woezel&Pip, Pippo de Clown en Party Piet Pablo.

De Hoge Hoed

Dit weekend werd de nieuwe ‘thrill ride’ attractie De Hoge Hoed geopend. Leuk is om te zien dat naast alle attracties voor de jonge kinderen er nu ook een attractie bij gekomen is voor de kids met stalen zenuwen! Deze
vrije-valtoren is maar liefst 10 meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, word je langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Dat wordt dus gillen. Nadat pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf het een keertje voordeed na de officiële opening, waren de kinderen aan de beurt. Die van ons vonden het prachtig en konden er geen genoeg van krijgen.

Familiepretpark

De Julianatoren is met recht een familiepretpark. Je vind er maar liefst 62(!!) attracties in een overzichtelijk park. Er zijn treintjes door een dinopark, safaripark of langs de kabouters. Houd je meer van hoogte, dan kun je met een helikopter over het park, in het reuzenrad of van de kabelbaan. Ook zijn er natuurlijk klimtoestellen en glijbanen te vinden. Maar er zijn ook bootjes om in te varen of botsauto’s. Voor ieder wat wils. Mijn meiden zijn al wat ouder en durven nu ook in de achtbaan!

Zij vermaken zich en zijn nu oud genoeg om ons terug te vinden, want wij zochten een heerlijk plekje op in Juls Picknickbos. Lekker in de schaduw, op een ligbedje met een boekje. Ideaal! In dit bos vind je trouwens ook de Cas Experience tour en daar word je net als Cas een echte Ranger.

Superleuke Lenteweken

In de meivakantie (19 april t/m 5 mei) zijn er de Superleuke Lenteweken. Zo start op 19 april de nieuwe show van Dino en Dina. Maar zij niet alleen, want ook Cas de Ranger schittert vanaf Goede Vrijdag weer in zijn eigen show.

Cas de Ranger

Het sinds vorig jaar geïntroduceerde karakter Cas de Ranger maakt tijdens de meivakantie een comeback met een nieuwe educatieve show waarin hij de bezoekers klaarstoomt om op avontuur te gaan in de Experience; een spannend bospad waar je heel veel kunt ontdekken over planten, bomen, en dieren die leven in de bossen rond het Apeldoornse pretpark.

Onder leiding van Cas de Ranger kunnen bezoekers op zondag 21 april eieren zoeken op het pad van de Experience. Het eieren zoeken start om elf uur, is voor alle leeftijden en uiteraard kunnen er mooie prijzen gewonnen worden waaronder een gezinsabonnement.

Dino en Dina’s Bouwspel

In hun nieuwe show gaan Dino en Dina, samen met de kinderen, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina-dans!

De show richt zich op kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar. De show vindt plaats op het nieuwe Pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten.

Superleuke Lenteweken Cas de Ranger Kinderpretpark Julianatoren

Wij hebben in ieder geval weer genoten van ons bezoekje aan de Julianatoren. De meiden hadden zich zo nog wel een hele dag kunnen vermaken!

Ben jij wel eens in de Julianatoren geweest en zou jij in de Hoge Hoed durven?

Lees ook Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren
Party Piet Pablo in de Julianatoren

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.