Oranje Outfit voor Koningsdag

De leukste Oranje Outfits voor Koningsdag

Het wordt weer tijd om de oranje kleding te voorschijn halen. Volgende week is het alweer Koningsdag en daarop volgt het bevrijdingsfeest op 5 mei. Dé momenten om in onze nationale kleur de stad in te gaan. Ook mijn meiden vinden het erg leuk om zich op deze dagen uit te dossen. Een goed moment om een mooie Oranje Outfit voor ze te zoeken. Van Feestkleding365.nl mag ik iemand anders ook blij maken met een nieuw Oranje Outfit twv €45.

Oranje Outfit voor Koningsdag Feestkleding 365

Vorige week hebben wij de eerste oranje accessoires alweer te voorschijn gehaald voor de Koningsspelen van de meiden. Vanwege de late Pasen dit jaar en de Meivakantie, waren de spelen vervroegd. Een goed moment dus om ons meteen voor te bereiden op Koningsdag en daarna 5 mei. De meiden vinden het dan ook leuk om in een Oranje Outfit naar de vrij- en jaarmarkten te gaan.

Neon Oranje Overall met Wijde Pijpen.

Zelf heb ik al jaren een paar oranje gympen met de Nederlands vlag. Ik heb ze in een impuls gekocht, maar ik kijk er elk jaar weer naar uit om ze weer aan te mogen trekken, omdat ze heerlijk zitten. Ideaal om de vrij- en jaarmarkt af te struinen.

Dit jaar gaan we zelf op de vrijmarkt staan. Daarom willen de meiden graag allebei een zelfde Oranje Outfit aan. Online vonden we bij Feestkleding365 een Neon Oranje Overall met Wijde Pijpen. Zeker die wijde pijpen zijn weer helemaal van nu. Alle meiden willen broeken met flare. De keuze was dus snel gemaakt! Neem gerust ook een kijkje in de webshop van Feestkleding365 voor een nieuwe Oranje Outfit to party.

Feestkleding365

Bij Feestkleding365 vind je voor elk feest geschikte kleding. Naast kleding voor kids, vind je hier ook leuke outfits voor het hele gezin, accessoires en zelfs versiering. Bestel je voor 22.00 uur dan kan het zomaar zijn dat je nieuwe feestoutfit de volgend dag al wordt bezorgd. Je kunt ervoor kiezen of je het pakket thuis laat bezorgen of op een PostNL afhaalpunt.

Winactie Oranje Outfit twv €45 is gesloten

Ben jij ook wel toe aan een nieuw Oranje Outfit? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op €45 shoptegoed inclusief verzendkosten bij Feestkleding365.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

30 thoughts on “De leukste Oranje Outfits voor Koningsdag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.