Monster Jam © 2024 FMS, Inc.

Monster Jam 2024 komt terug naar Nederland

Monster Jam komt op 11 & 12 mei terug naar GelreDome in Arnhem! Een echt spektakel voor families, fans en sensatiezoekers van alle leeftijden. Beleef de actie, races, waanzinnige stunts van de Marvel trucks en alle Monster Jam fan-favorieten. Ook zal er een FMX freestyle motorcross zijn en kun je tijdens de Pit Party de trucks van heel dichtbij zien. Ik mag 4 Cat tickets voor Monster Jam en de Pit Party verloten, voor zondag 12 mei 2024. Lees dus snel verder.

Monster Jam 2024

AS BIG AS IT GETS! Monster Jam komt terug naar GelreDome op 11 & 12 mei! Deze keer zullen vier Marvel Monster Jam trucks, The Amazing Spider-Man, Iron Man, Black Panther, en Thor de strijd aangaan met de Monster Jam fan-favorieten Grave Digger®, El Toro Loco®, Max-Dä en Megalodon®!

Beleef actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Verbaas je over de ongelofelijke sprongen van de Freestyle Motorcross, bekijk de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij en ontmoet de coureurs tijdens de Pit Party.
Een onvergetelijk uitje voor familie, fans & vrienden!

Over Monster Jam

Met 350 wereldwijde live-evenementen per jaar, is Monster Jam® verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Tijdens dit spektakel strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op speciaal ontworpen, onverharde circuits die deze steeds evoluerende, ultramoderne trucks tot het uiterste drijven.

WANNEER: zaterdag 11 mei & zondag 12 mei 2024
WAAR: GelreDome, Arnhem
TICKETS: Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20 en een groepskorting vanaf 10 personen. Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Monsterjam.nl

Winactie 4 tickets Monsterjam & Pit Party 2024 is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 4x Cat tickets* verloten voor Monster Jam en de Pit Party voor zondag 12 mei 2024, twv €69 per ticket.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

* De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins.
Deelnemers onder voorbehoud.
Copyright: “© 2024 FMS, Inc.” en “© 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024”

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

42 thoughts on “Monster Jam 2024 komt terug naar Nederland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.