Zaterdagavond movie night Pathé thuis

Zaterdagavond – Movie Night met Pathé Thuis

Na wat drukke weken, hebben we eindelijk weer een beetje een rustig weekend. Heerlijk dus om vanavond allemaal samen op de bank te kruipen voor een ouderwetse filmavond. De chips en cola zijn al gehaald, nu is het alleen nog een kwestie van het vinden van de juiste film. Bij Pathé Thuis zag ik al een paar goede tips staan voor het hele gezin. Heb je ook zin in een leuke familiefilm, laat het mij dan weten onderaan de blog en wie weet mag ik je wel een Pathé Thuiscode toesturen.

Sing 2

Sing 2 is denk ik een van de leukste films die de afgelopen tijd in de bioscoop draaide. In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Kijk Sing 2 vanaf €4,99 (vanaf 04-05) op Pathé Thuis.

Clifford de Grote Rode Hond

Wie kent de kindertekenfilmserie Clifford nog? Deze grote rode hond heeft een overstap gemaakt naar een echte bioscoopfilm en is nu ook te zien op Pathé Thuis. De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

Kijk Clifford De Grote Rode Hond vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Monster Family 2

De griezeligste familie van Nederland is terug! Een jaar na het gelukkige einde van Monster Familie 1 worstelt de familie Wensbot opnieuw met hun tekortkomingen. Wanneer heks Baba Yaga en butler Renfield worden ontvoerd door de perfecte, supercoole Mila Starr heeft de familie Wensbot maar één keuze: terug veranderen naar monsters. Geholpen en bijgestaan door hun drie vleermuizen, zoemt onze Monster Familie opnieuw de wereld rond om hun vrienden te redden, nieuwe monsters te ontmoeten en uiteindelijk tot het besef te komen dat zelfs mensen met gebreken geluk kunnen vinden. Niemand is immers perfect…

Kijk Monster Family 2 vanaf €4,99 (vanaf 03-05) op Pathé Thuis of koop de film nu al voor €9,99

De beste verjaardag ooit

Leuk voor de allerkleinsten is de film De beste verjaardag ooit. Kareltje het konijn is vandaag vijf jaar geworden en viert zijn verjaardagsfeest met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer. Hij woont met zijn ouders, babyzusje Klara en hun huisdieren Kippie en Koekie vlakbij een bos waar heel veel dieren leven. Als zijn ouders met Klara naar de dokter moeten, verloopt de dag ineens heel anders dan Kareltje had verwacht. Koppig gaat hij op weg naar oma om daar zijn verjaardag te vieren. De weg daar naar toe gaat alleen wel door het bos… Het leidt tot een onverwacht, grappig en soms spannend avontuur met zijn buurmeisje Monika en zijn vrienden Freddy en Willem. Gelukkig wordt het uiteindelijk toch nog feest!

Kijk De Beste Verjaardag Ooit vanaf €4,99 (vanaf 04-05) op Pathé Thuis of koop de film nu al voor €9,99

Ghostbusters: Afterlife (13+)

Er is weer een nieuw hoofdstuk in het originele Ghostbustersuniversum. In Ghostbusters: Legacy arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

Kijk Ghostbusters: Afterlife vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Winactie 10 kijkcodes voor Pathé Thuis is gesloten.

Met dank aan Team Lewis mag ik 10x een kijkcode voor Pathé Thuis verloten. De winnaars hebben een berichtje ontvangen.

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

64 thoughts on “Zaterdagavond – Movie Night met Pathé Thuis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.