Mrs Harris Goes to Paris

Film Tip | Mrs. Harris Goes to Paris

Mocht je, tijdens deze donkere dagen, zin hebben in een heerlijke feelgoodmovie in de bioscoop, dan is Mrs. Harris Goes to Paris een echte aanrader. Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couturejurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs. Ik mag 3x 2 vrijkaartjes voor deze film verloten.

Het verhaal

Mrs. Harris Goes to Paris is de verfilming van het boek Arris goes to Paris van Paul Gallico uit 1958. Deze feelgood movie is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster Mrs Harris. Ze leeft een saai en bescheiden bestaan, totdat zij een couturejurk van Christian Dior ziet. Dit is het mooiste wat ze ooit gezien heeft en besluit te gaan sparen voor zo’n jurk. Al ze eindelijk genoeg geld heeft, besluit ze om naar Parijs te gaan, naar het huis van Dior. Dit zet haar leven volledig op zijn kop, maar ook dat van anderen zal zij voor altijd transformeren. De altijd aardige, vrolijke, innemende en ontembare mevrouw Harris verovert Parijs en leert onderweg één van de grootste lessen van het leven.

Genre; komedie, drama
Lengte: 115 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels
Cast: Lesley Manville, Isabelle Huppert, Christian McKay, Jason Isaacs, Anna Chancellor, Rose Williams, Alba Baptista
Regisseur: Anthony Fabian

Winactie vrijkaartjes Mrs. Harris Goes to Paris is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 3x 2 vrijkaartjes verloten. De winnaars zijn:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Mrs Harris Goes to Paris

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

31 thoughts on “Film Tip | Mrs. Harris Goes to Paris

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.