Paw Patrol: The Mighty Movie

Filmtip | Paw Patrol: The Mighty Movie

De herfstvakantie staat voor de deur en dat is de vakantie bij uitstek om lekker met zijn allen naar de bioscoop te gaan. Voor de allerkleinste fans is daar vanaf 12 oktober het nieuwe avontuur van de bekende rescuepups van Paw Patrol te zien; Paw Patrol: The Mighty Movie. Ik mag maar liefst 3 Paw Patrol: The Mighty Movie pakketten weggeven inclusief kaartjes! Doe jij mee?

Paw Patrol: The Mighty Movie

Wanneer een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, ondergaan de Paw Patrol-pups een onverwachte transformatie, waardoor ze veranderen in de Megapups en buitengewone krachten krijgen! Voor Skye, het kleinste lid van het team, gaat haar langgekoesterde droom nu in vervulling. Maar het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, uit de gevangenis ontsnapt en zich samen met een eigenzinnige geleerde richt op het stelen van de superkrachten van de pups.

.

Met de toekomst van Avonturenstad op het spel, bevinden de Megapups zich in een race tegen de klok om de superschurken tegen te houden voordat het te laat is. Skye zal ontdekken dat zelfs de kleinste pup een aanzienlijke impact kan hebben in deze opwindende strijd om het lot van de stad te bepalen.

.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 6+. angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Regisseur: Cal Brunker

.

Deze bekende stemmen kun je terug horen in de Nederlandse film

  • Liberty, een langharige teckel en haar voertuig is een motor – Julia Tan
  • Victoria Vance, een geniale wetenschapper, die ook erg boos kan worden – Edsilia Rombley
  • Hank, de eigenaar van de schroothoop – Levi van Kempen
  • Sam Stringer, de tv-verslaggever – Roué Verveer
  • Delores, de poedel – Monica Geuze
  • Nano, een van de 3 Junior Patrollers Mini – Posy Bakkum

.

Winactie Paw Patrol: The Mighty Movie is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 3 Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakketten verloten, met daarin 2 vrijkaartjes, een kaleidoscoop en een buckethat.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

47 thoughts on “Filmtip | Paw Patrol: The Mighty Movie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.