Lees plezier met nijntje

Boekentip | Kijk, voel en lees mee met Nijntje

Het is weer echt weer om lekker samen op de bank te kruipen en een boekje te lezen. Recent zijn er twee nieuwe kartonboeken van Nijntje uitgekomen! In kijk en lees mee met Nijntje neemt Nijntje je mee in haar wereld en in voelboek, met Nijntje naar de dierentuin kun je alle dieren ook echt aaien. Lees je mee, dan maak je ook nog eens kans op één van deze boekjes.

Kijk en lees mee met Nijntje

Joepie! Het is weer tijd voor school! In dit nieuwe kartonboek ‘Kijk en Lees Mee met Nijntje’ gaan we samen met Nijntje allerlei spannende avonturen beleven. We ontdekken wat er op Nijntjes school te vinden is, nemen een kijkje in haar huis en ontmoeten schattige dieren op de boerderij samen met haar vriendin Nina.

Door samen door het boekje te bladeren, kunnen je samen plaatjes aanwijzen en de woordjes bij de plaatjes noemen. Elke bladzijde heeft een ander onderwerp uit Nijntjes wereld, om samen kunnen leren en lezen, terwijl we Nijntje en haar vriendjes volgen op allerlei avonturen.

.

De inhoud van dit boek sluit goed aan bij het Kinderboekenweekthema Bij mij thuis’. Er is een speciale app bij het boek gemaakt, die je gratis kunt downloaden door de QR-code op het boek te scannen. Je kunt de app ook vinden in de App Store en op Google Play.

kijk en lees mee met nijntje | ISBN 978-90-5647-951-0 | €9,95 bij oa Bol

Voelboek, met Nijntje naar de dierentuin

Ben jij deze zomervakantie net als Nijntje een bezoekje aan de dierentuin gaan brengen? Als dat zo is, dan heb je geluk, want in het stevige kartonnen voelboek ‘Met Nijntje naar de dierentuin’ wachten veel dieren uit de dierentuin op je! Zo zijn er nieuwsgierige apen die slingeren, prachtige papegaaien die kleur aan de dag brengen, en zelfs twee grappige pinguïns die vrolijk waggelen. Maar weet jij welk dier een bult op zijn rug heeft? En kun jij raden welk dier zich heel erg langzaam loopt?

Het speciale aan dit boek is dat op elke pagina een stukje zacht vilt is verwerkt. Hiermee kun je alle dieren voorzichtig aaien en voelen. Zo kun je de dieren van dichtbij ontdekken en ze echt tot leven laten komen. Een fantastische manier om de dierentuinbelevenis tot in de puntjes te ervaren!

voelboek, met nijntje naar de dierentuin | ISBN 978-90-5647-950-3 | €14,95 bij oa Bol

Winactie boeken van Nijntje is gesloten

In samenwerking met Mercis mag ik beide boekjes verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

32 thoughts on “Boekentip | Kijk, voel en lees mee met Nijntje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.