Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night

Filmtip| Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night

Hoera, volgende maand is het weer tijd voor een Ladies Night bij Kinepolis. Heerlijk een avondje op stap met je vriendinnen, collega’s, buurvrouw, zussen of je moeder. Naast een welkomstdrankje, leuke kraampjes en goodiebag, ook een heerlijke zwijmelfilm. Deze keer gaat de nieuwe Nederlandse RomKom “Wat is dan Liefde” in voorpremière. Van Kinepolis mag ik 2x 2 kaartjes verloten.

Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night

Zelf kan ik echt uitkijken naar een gezellig avondje weg met mijn vriendinnen naar de bioscoop. Maar een Ladies Nightfilm heeft toch altijd een streepje voor. Bij binnenkomst is er vaak een welkomstdrankje en vind je een boel leuke kraampjes in de foyer. Na lekker struinen, maak je in de zaal ook nog eens kans op mooie prijzen. Helaas ben ik zelf nog nooit in de prijzen gevallen, maar niet getreurd, want na afloop ga je toch naar huis met een goedgevulde goodiebag. Met dat alles zou je bijna vergeten dat je ook nog eens een heerlijke film, vaak in voorpremière, te zien krijgt.

Wat Is Dan Liefde

Op 16 oktober is er weer een Ladies Night bij Kinepolis met de nieuwe Nederlandse RomKom “Wat is dan Liefde” met in de hoofdrollen onder andere Elise Schaap en Maarten Heijmans.

Het verhaal

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Genre: komedie
Lengte: 103 min.
Kijkwijzer: 12+, grof taalgebruik, alcohol- en drugsgebruik
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Maike Meijer, Aiko Beemsterboer, Jan-Paul Buijs, René van ’t Hof, Mandela Wee Wee, Monica Geuze, Marie-Louise Stheins, Paul Groot, Owen Schumacher, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor, Aus Greidanus sr.
Producent: KeyFilm in coproductie met BNNVARA
Regisseur: Aniëlle Webster
Scenarioschrijver: Dorien Goertzen

Praktische info:

  • Wat: Ladies Night: Wat is dan Liefde
  • Wanneer: woensdag 16 oktober
  • Aanvangstijd(en): Het event start een uur voor aanvang van de film. Bij Kinepolis Schagen en Kinepolis Zoetermeer begint het event een half uur voor de start van de film
  • Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Cinerama Rotterdam.
  • Klik hier voor meer info

Wat is dan Liefde zal vanaf 17 oktober in de bioscoop te zien zijn

Winactie Kinepolis Ladies Night is gesloten

Heb jij ook wel zin in een gezellige Ladies Night bij een Kinepolis bij jou in de buurt? Dan dan mee met deze winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaartjes voor de film Wat is dan Liefde. De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Wat is dan liefde
Spread the love

46 thoughts on “Filmtip| Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.