NERF Fortnite AR-L Blaster

NERF Fortnite AR-L Blaster – Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019

Vlak voor de verjaardag van mijn jongste dochter, waren wij bij de aftrap van de verkiezing voor het Speelgoed van het jaar 2019. Daar mochten wij alvast een kijkje komen nemen bij het genomineerde speelgoed. Een mooi moment dus om eens te polsen wat zij van al dit speelgoed het liefste voor haar verjaardag zou willen krijgen. Het antwoord, tot mijn grote verrassing was; de NERF Fortnite AR-L Blaster! En zo geschiedde ?

NERF Fortnite AR-L Blaster

Bij NERF denk je misschien meer aan speelgoed voor jongens, het is namelijk hét schietspeelgoed van dit moment. Maar ook (mijn) meiden vinden dit erg leuk om te doen. Ze spelen misschien niet zo snel cowboytje, maar schieten op stapels bekertjes of in een emmer, vinden ze geweldig. De speciale NERF darts zijn dan ook ontworpen voor afstand te schieten, voor binnen en buiten. Ze zijn gemaakt van schuimrubber met een verzwaard puntje. Dus ook als je tegen iemand aan zou schieten is dit niet heel erg pijnlijk.

NERF Fortnite AR-L Blaster

De NERF Fortnite AR-L blaster

De NERF Fortnite AR-L Blaster is geïnspireerd op de blaster die ook gebruikt wordt in de populaire videogame Fortnite. Hij heeft dan ook dezelfde look en kleuren! De blaster is uitgerust met een clip voor 10 darts, waardoor je automatisch de darts een voor een kunt afschieten, zonder tussendoor te laden. In totaal worden er 20 officiële NERF Fortnite Elite darts meegeleverd, zo heb je 10 reservedarts om te herladen. Aan de bovenkant van dit semi-automatisch geweer zitten de 2 vizieren, die je omhoog kan klappen, om nauwkeurig te richten.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

De NERF Fortnite AR-L blaster is genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar, omdat de jury ook ziet dat de videogame Fortnite erg populair is. De NERF Fortnite AR-L blaster zorgt ervoor dat kinderen die fan zijn van dit videospel achter de computer vandaan. Ze nemen hem lekker mee naar buiten om daar samen het spel na te spellen.

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vinden wij ervan

Als ik een foto had kunnen maken van het gezicht van mijn meisje toen ze deze NERF Fortnite AR-L blaster, had ik niets meer hoeven toe te lichten. Verrukt was ze! De blaster is ook wel van een imponerend formaat, maar wel licht genoeg om goed vast te kunnen houden. Wel moeten er nog even batterijen in om er mee te kunnen schieten. Daarna is het een kwestie van richten en schieten.

Hier wordt er met de NERF Fortnite AR-L Blaster meestal geschoten op bekertjes en (gelukkig) niet op elkaar. De pijltjes zijn zacht en komen daardoor niet heel hard aan. Fijn is ook dat er extra pijltjes zijn bijgeleverd, want ze verdwijnen nog wel eens. De Nerf pijltjes zijn ook onderling uit te wisselen en los bij te kopen. Leuk is ook dat wij de darts kunnen hergebruiken in het spel Egeltje Plof. Wel is het goed te weten dat het klepje in de blaster goed dicht moet zitten, anders doet hij het niet. Wel een handig klepje, want als er een darts dwars zit, kun je hem er daar weer uithalen.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.