FilmTip | Trolls Wereldtour maken er een feestje van deze vakantie

Eén van de weinige films die wij vorig jaar in de bioscoop hebben kunnen zien is de film Trolls Wereldtour. Mocht je hem gemist hebben, niet getreurd, want het langverwachte deel 2 van één van de leukste films komt op 24 februari uit op 4K UHD & (3D) Blu-ray & DVD. Ideaal om tijdens de aankomende voorjaarsvakantie lekker thuis voor de buis te kijken, want de bioscopen zullen helaas dan ook nog dicht zijn. Ik mag een DVD en een Blu-ray weggeven van deze leuke film, maar heb ook een gratis te downloaden Trolls Wereldtour Anti-Verveel-Vakantie-Pakket voor je, voor in de vakantie.

Het verhaal

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Trolls Wereldtour

Genre: animatie, komedie, familiefilm, avontuur
Lengte: 91 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: originele en Nederlands gesproken versie. 
De film is te zien in 2D, 3D, 4D en Dolby Cinema

Stemmen: Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest), Birgit Schuurman (Koningin Barb), Carlo Boszhard (Hickory), Vajèn van den Bosch (Delta Dawn), Défano Holwijn (Prince D), Robbert van de Corput – DJ Hardwell (Koning Trollex), Murth Mossel (Mini Diamond), Berget Lewis (Sheila B), Emma Heesters (Flierefluitje), Sarah Nauta (Satijn) en Julia Nauta (Chanelle).

In de originele versie met de stemmen van o.a.: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige.

Soundtrack Trolls Wereldtour

Naast dat Trolls gewoon een heel leuke feelgood movie is, is de muziek ook zeker een aanrader. De Soundtrack van de vorige film staat dan ook in de playlist van de meiden standaard bovenaan. Ook de officiële soundtrack van TROLLS WORLD TOUR zit weer vol met vrolijke en energieke nummers, waaronder een aantal originele songs van muziekproducent Justin Timberlake. 

Bekijk hier de videoclips
– ‘The Other Side‘ van SZA en Justin Timberlake.
– ‘Just Sing‘ van de cast van de film.
– ‘Don’t Slack‘ van Anderson, Paak en Justin Timberlake. 

Trolls Wereldtour Anti-Verveel-Vakantiepakket

Vervelen hoeft deze vakantie al helemaal niet met dit leuke Trolls Worldtour Anti-Verveel-Vakantiepakket. Download leuke kleurplaten en puzzels van je favoriete trollen!

Tolls Worldtour – Movie Night Feesttips

Nu de bioscopen ook tijdens deze vakantie helaas nog dicht zullen zijn, is het misschien wel leuk om je eigen Movie Night te organiseren. Omdat de Trolls nooit een gelegendheid voorbij laten gaan voor een feestje, vind je in deze Movie Night Feest Guide alles wat je nodig hebt voor een leuk feestje. Download hem dus snel!

Winactie 1x DVD en 1x Blu-ray Trolls Wereldtour is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik 1x dvd en 1x Blu-ray Trolls Wereldtour weggeven. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Ook te koop op DVD

Uitgelichte afbeelding: Copyright 2019 DreamWorks Animation LLC All Rights Reserved

Spread the love

75 thoughts on “FilmTip | Trolls Wereldtour maken er een feestje van deze vakantie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.