Trolls 3 in Harmonie

Filmtip | De Trolls zijn terug – in Harmonie

Kom nu naar de bioscoop voor weer een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en glitter! Vanaf vandaag draait Trolls 3 – In Harmonie in de bioscoop. Een spannend avontuur, vol bekende nummers en natuurlijk veel glitter over Poppy en Knoest. Wij mochten de film dit weekend al zien tijdens de Nederlandse première en kunnen hem echt aanraden! Ik mag ook 2 mooie Trolls-pakketten verloten inclusief vrijkaartjes!

Trolls 3 – In Harmonie

De film begint meteen goed met het huwelijk tussen Prins Gristle en Bridget. Deze wordt verstoord door de komst van een vreemde Troll. Dit blijkt een broer van Knoest te zijn… Dit veroorzaakt dat Knoest zijn geheime verleden moet opbiechten bij Poppy, hij was lid van de geliefde boyband BroZone. Helaas viel BroZone uit elkaar toen Knoest nog klein was, en sindsdien heeft hij zijn broers nooit meer gezien.

.

Nu is één van zijn broers, Floyd, in nood en moeten Knoest en Poppy alle andere broers, John Dory, Spruce en Claye band weer bij elkaar krijgen. Het popduo Velvet en Verneer gebruiken het talent van Floyd om zelf aan de top te komen. Onderweg beleven ze veel avonturen en komt Poppy ook iemand uit haar verleden tegen.

.

Filminformatie

Genre: familiefilm, animatie, actie, komedie
Lengte: 92 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

Stemmencast: Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Bettina Holwerda, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens, Murth Mossel, Urvin Monte, Freek Bartels, Eva Van der Gucht en Envy Peru.
Regisseur: Walt Dohrn

.

Dit vinden wij er van!

Afgelopen zondag mochten bij in de Kinepolis in The Mall of The Netherlands aanwezig zijn bij de Nederlandse première van de film Trolls 3 In Harmonie. Wij zijn groot fan van de eerste film, maar vonden de tweede al iets minder. Vol verwachting keken we dus uit naar het derde deel. Gelukkig bleek dit het wachten meer dan waard. De nieuwe Trolls-film is weer een groot feest, vol oude hits, nieuwe liedjes (zoals een nieuwe song van *NSYNC), humor en natuurlijk veel glitters. Ik verwachte eigenlijk elk moment dat er ook een glitterkanon in de zaal af zou gaan. Deze film is zeker een dikke aanrader om met het hele gezin te gaan in de herfstvakantie.

Winactie Trolls 3 filmpakket is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 2×Trolls filmpakket verloten met daarin 2 vrijkaartjes, tatoages en een pruik (leuk voor Halloween)

Trolls 3 in Harmonie
  • De winnaar zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

40 thoughts on “Filmtip | De Trolls zijn terug – in Harmonie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.