Net als in de film

Filmtip | Net Als in de Film nu in de bioscoop te zien

Ook als je geen fan bent van musicalfilms, weet ik zeker dat je bij de nieuwe Nederlandse film Net Als in de Film niet stil in je stoel kan blijven zitten en heel hard wilt mee zingen. Alleen bij de titel Net Als In De Film van Toontje Lager (uit 1982) zing ik zelf de volgende zin Ik wil het mee. En ja, naar deze film wil ik zeker met mijn vriendinnen! Net als in de Film draait vanaf vandaag in de bioscoop. Wil jij ook? Doe dan mee met de winactie, want ik mag kaartjes weggeven!

Net Als in de Film

Annabel en Sander lijken in alles totaal verschillend wanneer ze eind jaren ’80 hun eindexamen halen. Maar wanneer het lot hen in het zelfde schoolorkest plaatst, ontdekken ze een gedeelde passie voor muziek. Toch is Sander niet de enige die het buitengewone muzikale talent van Annabel herkent. Wanneer ze besluit om samen met Olaf muziek te maken, raakt ze Sander uit het oog.

Maar in de jaren ’90 kruisen hun paden opnieuw, en dit keer bundelen ze hun krachten met Malcolm, de beste vriend van Sander, om een opwindende dance-act te vormen. “Three is a Crowd” stijgt snel naar de top van de hitlijsten. Maar naarmate het succes groeit, wordt het steeds moeilijker om trouw te blijven aan elkaar en aan henzelf.

Genre: musical
Lengte: 97 min.
Kijkwijzer: 12+, grof taalgebruik, drugs
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros en Janni Goslinga

Regisseur: Albert Jan van Rees, Dorien Goertzen

Net als in de Film is vanaf 12 oktober te zien in de bioscoop

Winactie vrijkaartjes: Net als in de film is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2×2 kaartjes verloten.

  • De winnaars hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

28 thoughts on “Filmtip | Net Als in de Film nu in de bioscoop te zien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.