Tickets to Paradise

Film tip | Tickets to Paradise nu in de bioscoop

Wat is er heerlijker dan op een regenachtige zondagmiddag je lekker in een stoel te nestelen en je onder te dompelen in een feelgoodfilm. Dat was precies wat ik afgelopen zondag mocht doen, tijdens de première van Tickets to Paradise. Deze film is een heerlijke romantische komedie met niemand minder dan George Clooney en Julia Roberts. Dan weet je meteen dat je met deze film goed zit. Lees snel alles over de film en de première en maak ook nog eens kans op 2x 2 vrijkaartjes.

Tickets to Paradise – het verhaal

De 2 Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts zijn eindelijk weer samen te zien op het witte doek! In Tickets to Paradise zijn zij exen met een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten, namelijk veel te jong trouwen.

Na een lange vechtscheiding treffen David (George Clooney) en Georgia (Julia Roberts) elkaar weer op de diploma-uitreiking van hun dochter Lily (Kaitlyn Dever). Zij besluit om samen met haar vriendin Wren (Billie Lourd) er nog even van te genieten, voordat zij als advocaat aan de slag gaat, op het Indonesische eiland Bali. Maar als zij daar eenmaal in de ogen kijkt van de lokale zeewierboer Gede (Maxime Bouttier) weet ze zeker dat ze niet meer terug wil naar haar oude leventje en bij hem wil blijven op Bali.

Uiteraard zijn David en Georgia onaangenaam verrast al ze te horen krijgen dat Lily en Gede hebben besloten te gaan trouwen. Samen sluiten ze een pack om dit huwelijk tegen te houden en vliegen naar Bali, waar Georgia’s nieuwe, en jongere vriendje Paul (Lucas Bravo) zich ook aansluit. Maar door hun eigen verleden is samenwerken niet zo gemakkelijk of toch wel?

.

Filminformatie

Genre: romantiek, komedie
Lengte: 104 min.
Kijkwijzer: 12+, grof taalgebruik, drugs
Gesproken taal: Engels

Cast: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier en Lucas Bravo
Regisseur: Ol Parker

De film Tickets to Paradise is vanaf nu te zien in de bioscoop

High Wine Première verslag

Afgelopen zondag was de première van Tickets to Paradise in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. Vanwege het voorspelde slechte weer, was de rode loper deze keer, lekker droog, binnen uitgerold. Op deze rode loper verschenen verschillende bekende Nederlanders zoals Marijke Helwegen, Bastiaan van Schaik, London Loy, Carlos Lens, Tommie Christiaan, Mylène & Rosanne en nog een heleboel jonge influencers en Tiktokkers.

.

De dresscode was Tropical Chic, dus het was een vrolijke en gezellige sfeer in dit oude theater. Er waren Mimosa’s en lekker wijntjes voor de gasten en er werden lekker hapjes uitgedeeld. Maar daar kwamen wij natuurlijk niet voor. Wij waren razend benieuwd naar deze feelgoodfilm. Quinty Trustfull presenteerde de middag, waarna wij allemaal onderuitgezakt, konden gaan genieten van de film.

Genieten was het zeker. Nu niet persé omdat de verhaallijn zo origineel en dik was, maar de chemie van George Clooney en Julia Roberts spatte van het scherm. Deze twee zijn in het echte leven goed bevriend met elkaar en dat zie je duidelijk in de interviews die ze geven naar aanleiding van deze film. Ondanks dat ze elkaar in de film niet kunnen uitstaan. Maar ook Maxime Bouttier (Gede) en Lucas Bravo (Paul, ook bekend als de Franse chef-kok Gabriel uit Emily in Paris) zijn echte eye candy. Alles bij elkaar maakt het een prima feelgoodmovie, voor een druilerige of koude dag, waarvan we er de komende tijd zeker nog wel een aantal zullen krijgen.

Winactie 2x 2 vrijkaarten Tickets to Paradise is gesloten

Met dank aan Universal Pictures mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor de film Tickets to Paradise verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Filmposter Tickets to Paradise - © 2022 Universal Studios. All Rights Reserved.

© 2022 Universal Studios. All Rights Reserved.

Spread the love

43 thoughts on “Film tip | Tickets to Paradise nu in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.