SUPERHOND EN TURBOKAT

Filmtip | SuperHond en TurboKat

Altijd al eens naar een filmpremière willen gaan? Lees dan snel verder, want aanstaande zondag gaat de knotsgekke animatiefilm SuperHond en TurboKat in première in de VUE in Eindhoven. In deze film gaan de nieuwe vrienden Buddy en Felix op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten. Jij kan bij de première aanwezig zijn. Reageer snel, want deze winactie loopt vrijdag al af.

Het verhaal van SuperHond en TurboKat

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in. Maar anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Wanhopig op zoek naar zijn baasje, werkt Buddy samen met de geniale miljonairskat Felix, die hem zal helpen tijdens een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten! Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en het geloof in de menselijke eigenschappen van positiviteit. De hele familie wordt geïntroduceerd door twee unieke superhelden: SuperHond en TurboKat.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 88 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands
Technische tag: 3D

Stemmencast: Sara Dol, Fred Butter, Milan van Weelden, Andy van Veen en Lynn Tackaert
Regisseur: Ben Smith

De film SuperHond en TurboKat is te zien van 17 november in alle bioscopen

Winactie 6 premièrekaartjes voor SuperHond en TurboKat is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 6 premiere rekaartjes voor SuperHond en TurboKat verloten voor aanstaande zondag in VUE Eindhoven vanaf om 12.00u. De film begint om 13.00u. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

7 thoughts on “Filmtip | SuperHond en TurboKat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.