Nijntje boekjes

Nieuwe nijntje boekjes over vormen en tellen

De boeken van Nijntje blijven leuk voor groot en klein en daarom ook zeker een aanrader om de Sint te vragen deze net twee verschenen boekjes, mee te nemen vanuit Spanje. Deze keer gaat de kartonboekjes over vormen en tellen. Ik mag deze nieuwe boekjes ook verloten. Doe je mee?

Welke vorm zie je, nijntje?

In het nieuwe kartonboek welke vorm zie je, nijntje? leer je samen met Nijntje vormen herkennen, zoals de cirkel, vierkant, driehoek en rechthoek. Ontdek samen waar je deze vormen tegen kunt komen in de wereld om je heen. Welke vormen zie jij in de blokken, auto en boot?

Op de stevige pagina’s staan ook doorkijkjes in verschillende vormen! Zo kun je steeds iets van de volgende pagina zien. Wie zou daar achter de vierkante vensters van het raam staan?

Tel je mee met nijntje?

Tel samen met Nijntje alles wat ze onderweg tegenkomt. Hoeveel bomen staan er in het park? Hoeveel vliegers zie je in de lucht? Er zijn heel veel dingen om te tellen in dit nieuwe tabboek tel je mee met, nijntje? Aan de tabs zie je welk aantal je kunt tellen. Een stevig kartonboek om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met tellen.

Winactie 2 boekjes van nijntje

Met dank aan Mercis mag ik deze 2 nieuwe boekjes verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

28 thoughts on “Nieuwe nijntje boekjes over vormen en tellen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.