Forever young met botox en fillers

Forever young met botox en fillers

Veel vrouwen denken bij injectables aan mensen met een geheel strak gezicht die geen verschillende gezichtsuitdrukkingen meer hebben. Dit hoeft lang niet altijd zo te zijn wanneer je een botoxbehandeling laat doen of fillers laat zetten. In dit artikel ga ik je hier wat meer informatie over geven en kom je erachter dat de ingrepen ook op een heel natuurlijke manier kunnen.

Verschil tussen fillers en botox

Een botox behandeling en fillers zijn twee totaal andere dingen en worden vaak door elkaar gehaald. Bij fillers wordt er huid opgevuld met een lichaamseigen stof genaamd hyaluronzuur. Dit wordt vaak gebruikt om onder andere lippen of jukbeenderen op te vullen. Bij botox wordt er een stofje in je spier onder de huid gespoten. Botulinetoxine (een stof in botox) werkt spierverlammend. Bij botox wordt een spier plaatselijk verlamd waardoor bijvoorbeeld rimpels verminderen of verdwijnen. Botox werken gemiddeld 4-6 maanden dus je moet vaker terugkomen om een mooi resultaat te kunnen behouden.

Natuurlijke uitstaling

Veel vrouwen zijn bang om een ingreep te laten doen. Op sociale media zie je mensen voorbijkomen die plastische chirurgie op een extreme manier hebben laten toepassen. Hierdoor lijken ze helemaal niet meer op zichzelf. Ook zie je vaak direct dat ze iets hebben laten doen. Dit creëert een verkeerd beeld van plastische chirurgie en dit schrikt veel mensen af. Je kunt plastische chirurgie ook op een heel natuurlijke manier laten doen, zonder dat te zien is dat je het hebt laten doen. Door wat kleine ingrepen zoals een frons in je voorhoofd of wat kraaienpootjes langs je ogen weg te laten werken met injectables, krijgt je gezicht een jongere en frissere uitstraling en valt het niet overdreven op voor andere mensen.

Voor- en nadelen van injectables

Er zitten verschillende voor- en nadelen aan de behandelingen van fillers en botox. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je weer een stuk zelfverzekerder wordt door wat kleine ingrepen. Als je erg onzeker bent over een rimpel in je voorhoofd is het prettig dat dit op een natuurlijke manier weggewerkt kan worden met botox.

Buiten de voordelen om zijn er ook nog wat nadelen. Botox en fillers zijn namelijk beiden niet voor altijd zichtbaar, ze zijn tijdelijk. Bij botox moet je na maximaal 6 maanden weer terugkomen om de behandeling opnieuw te ondergaan en bij fillers ongeveer om het jaar. Als je de behandeling van fillers vaker hebt laten doen kan het zo zijn dat het 2 jaar lang zichtbaar blijft. Ook loop je het risico dat de behandeling niet goed wordt uitgevoerd wanneer je naar een onbekwame arts gaat. Zorg er dus altijd voor dat je jezelf vooraf goed oriënteert zodat je zeker weet dat je een vakkundige arts/ praktijk hebt uitgekozen. Als de ingreep niet helemaal naar je zin is, is het wel weer prettig dat de ingreep maar tijdelijk is.

Ik hoop dat ik je voldoende informatie heb kunnen geven over plastische chirurgie (met name fillers en botox). Wees dus niet bang om een ingreep te proberen, want vakkundige artsen kunnen je gezicht een jongere en natuurlijke uitstraling geven.

Lees ook:

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.