Roos Bakt Valentijn

Romantische Valentijnskoekjes van Roos Bakt

Eén van de meest gegeven Valentijncadeautjes is waarschijnlijk wel bonbons, naast natuurlijk rozen. Maar wil je dit jaar wat origineler zijn, ga dan eens kijken in de webshop Roos Bakt. Haar gedecoreerde koekjes zijn een lust voor het oog en bijna zonde om op te eten. Vandaag het verhaal achter Roos Bakt en ik mag van haar een doosje met deze heerlijke koekjes verloten.

Romantische Valentijnskoekjes van Roos Bakt

Roos Bakt

Roos Bakt

Roos Bakt heet eigenlijk Rosan Bakker. Rosan is moeder van 2 kinderen. Toen zij moeder werd werkte ze als reisadviseur, maar door het moederschap verloor ze een beetje haar passie voor reizen. Waar ze wel haar plezier uit haalde was bakken. Dit begon met een mooie taart voor haar zoon en al snel maakte ze taarten en cupcakes op bestelling. Toen zij op Pinterest gedecoreerde koekjes tegenkwam was ze op slag verliefd.

Cookie Love

Gelukkig vond ze op YouTube diverse how-to-filmpjes waarmee ze aan de slag kon gaan. Dat viel niet mee, maar na veel oefenen en het volgen van een workshop bij Mariëlle van de Koekenbakkers, kreeg ze het onder de knie. De eerste koekjes deelde ze nog uit onder familie en vrienden, maar al snel kwamen de aanvragen binnen. Steeds meer tijd bracht ze door in de keuken. Toen haar contract in 2017 afliep, besloot ze er volledig voor te gaan en maakte van haar liefde voor koekjes, echt haar baan.

Webshop & Workshops

Andere Koek - Rosan Bakker

Roos Bakt Shop was geboren. Dit gaf Rosa de ruimte om te genieten van het bakken en decoreren van koekjes, maar ook van het moederschap. Want naast de volle 2 dagen, waarin ze volledig gaat voor haar passie, heeft ze nu ook 3 dagen om er na school te voor haar 2 lieve kinderen te zijn. In haar webshop vind je niet alleen de mooiste koekjes, maar ook alle ingrediënten en materialen. Samen met haar boek Andere Koek kun je ook zelf aan de slag.

Regelmatig geeft ze op zaterdag workshops in haar eigen studio in Leiden of elders in het land. Op deze manier krijg je persoonlijke tips over het decoreren van koekjes. Er zijn basisworkshops en workshops voor gevorderden.

Zeker is het een aanrader om haar te volgen op Instagram. Hier laat ze haar mooie koekjes zien aan de hele wereld.

Win een doos met Valentijns Koekjes van Roos Bakt – actie gesloten

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

88 thoughts on “Romantische Valentijnskoekjes van Roos Bakt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.