Scotoe

Film tip | Scotoe, een Nederlandse Police Cops Comedy

De Nederlandse films doen het momenteel goed in de bioscoop. Vanaf 1 februari kun je ook “Scotoe” daarbij rekenen, want dan is deze film te zien in de bioscoop. Deze Cops Comedy is geregisseerd door Jamel Aattache, die je wellicht al kent van de “Tatta’s”-films en “Whitestar” met Britt Dekker. Benieuwd naar zijn nieuwste film? Doe dan zeker mee aan de winactie en maak kans op vrijkaarten.

Scotoe

Sino en Mo groeien op in dezelfde Amsterdamse wijk. Hier leren ze de klappen van de zweep al op jonge leeftijd. De vrienden ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen, zien ze hun kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door, maar als Sino’s vrouw Esra in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

Genre: komedie
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, grof taalgebruik
Gesproken taal: Nederlands, Frans, Turks

Cast: Mohamed Chaara, Sinan Eroglu, Melisa Aslı Pamuk, Rose Bertram, Saïd Boumazoughe, Daphne Deckers, Ferdi Stofmeel, Emma Deckers, Estelle Cruijff, Oscar Aerts, Vonneke Bonneke, Izzle, Eljero Elia, Nick Golterman, André Dongelmans, Julmar ‘Adje’ Simons
Regisseur: Jamel Aattache, Mohamed Chaara, Sinan Eroglu,

De film Scotoe is vanaf 1 februari te zien in de bioscoop

.

Winactie Scotoe is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor de film Scotoe verloten:

  • De winnaar zijn bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

13 thoughts on “Film tip | Scotoe, een Nederlandse Police Cops Comedy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.