Een badkamerspiegel is belangrijk!

Een badkamerspiegel is belangrijk!

Je badkamer is een belangrijke plaats in huis. Het is niet alleen de plek waar jij je kinderen lekker in bad of onder de douche doet, maar ook de plek waar je jezelf opmaakt voor een avondje uit met je lief, waar je je lenzen in en weer uit doet en waar jij ook even tot rust kunt komen. En dan is het (dus) belangrijk dat je het naar je zin hebt in je eigen badkamer. Dat jij in een heerlijk bad even de drukte van je gezin kunt ontlopen, waar je na een dag hard werken alle zorgen even van je afspoelt onder de douche. Dat weten we allemaal. Maar wat veel mensen vergeten is dat de badkamerspiegel van groot belang is.

Waarom is een badkamerspiegel belangrijk?

Een goede spiegel in de badkamer is belangrijk omdat je kinderen sneller zelfstandig hun tanden zullen poetsen en hun haren kunnen kammen of borstelen als ze zien wat ze doen. Maar ook voor jou is een goede badkamerspiegel natuurlijk belangrijk. Dat avondje uit? Dan wil je wel zeker weten dat je mascara op je wimpers zit en niet onder je ogen hangt en je haar föhnen zonder badkamerspiegel is ook zo goed als ondoenlijk. Je partner ziet er pas frisgeschoren uit als hij zich voor de spiegel kan scheren.

Maar wat voor spiegel kies je?

Heb je kinderen die nog niet tot de reguliere hoogte van de spiegel komen? Dan kun je het best een badkamerspiegel kopen voor ieder kind. Je kunt er dan voor kiezen om deze spiegels op de deur te bevestigen. Ze zullen immers op termijn niet meer nodig zijn. Voor jezelf en je partner kies je natuurlijk voor een luxe badkamerspiegel met extra features. Kies een badkamerspiegel met verlichting voor als je goed licht wilt om je te kunnen optutten voor je avondje weg of gewoon voor je werk.

Pak je het helemaal slim aan? Dan maak je een keuze uit de verschillende badkamerspiegels met verlichting en verwarming. De verwarming in deze badkamerspiegels zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een beslagen spiegel na een hete douche of een ontspannen bad. Je kunt daarna direct door en voor de spiegel je dag- of nachtcrème en je make-up aanbrengen. Je hebt dan ook geen last meer van lelijke strepen op de spiegel omdat je er tóch weer voor moet kiezen om de spiegel af te nemen met je handdoek.

De verlichting in veel van de spiegels is dimbaar. Dit zorgt ervoor dat je én een goed “werklicht” hebt voor het opmaken, scheren en epileren én een romantische sfeer kunt creëren. Gun jezelf zo’n mooie spiegel, je zult zien dat je er blij van wordt!

Foto door Nicola Barts

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.