MINIONS: THE RISE OF GRU

Filmtip | Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Afgelopen weekend mochten wij naar de nieuwste minionsfilm: ‘Hoe Gru Superschurk werd’. In dit nieuwe deel komen we er eindelijk achter hoe Gru de grootste superschurk ter wereld werd en hoe hij zijn iconische Minions ontmoet. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen, de Vicious 6. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder en maak ook kans op een mooi Minionspakket.

Het verhaal

Lang voordat Gru een superschurk werd, is hij een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970, die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen, bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor. Als de beruchte groep superschurken de Vicious 6 hun leider lozen – de legendarische vechtsporter Wild Knuckles – gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Als Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Gru zelf komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 88 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

Stemmencast: Jon van Eerd, Javier Guzman, Trudy Labij, Ernst Daniël Smid, Raymond Thiry, Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest, Edwin Jonker, Nienke Plas, Murth Mossel, Levi van Kempen en André Dongelmans

Regisseur: Kyle Balda

Vanaf 29 juni zal deze film te zien zijn in de bioscopen, ook in 3D en 4D

Wat vonden wij van de nieuwe Minions film?

De Minions- en Verschrikkelijke Ikke films zijn een aantal van onze favoriete films. Ze zijn stuk voor stuk grappig, spannend en vervelen nooit. Elke keer ontcijfer je wel weer een nieuw grappig zinnetje van de Minions. Ook deze nieuwe film is echt een aanrader voor het hele gezin. De volgorde waarin de films uitkomen is natuurlijk een beetje door elkaar gehusseld, maar dat heeft ook wel weer zijn charme. In deze film kom je namelijk niet alleen te weten hoe de Minions Gru uiteindelijk vinden, maar ook andere karakters uit de eerder films, doen hun intreden. Wij hebben zeer genoten van deze film en kunnen hem echt aan iedereen aanraden.

Winactie Minions: Hoe Gru Superschurk werd pakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 2 ‘Minions: Hoe Gru Superschurk werd’-pakketjes verloten met daarin 2 vrijkaartjes, een notitieboek en stickersheet. De winnaars zijn bekend.

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

88 thoughts on “Filmtip | Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.