Uitnodigingen Kaartje2Go

Tijd voor een feestje? Zo maak je de uitnodiging zelf online

Na een lange tijd alleen thuis te hebben gezeten, mogen we nu massaal weer onze vrienden en familie uitnodigen voor leuke feestjes. Een gezellig tuinfeest deze zomer om iets te vieren met al je vrienden en familie of toch een wat persoonlijkere uitnodiging voor die vriendin die je al veel te lang niet in het echt gesproken hebt. Natuurlijk kun je dit doen met een simpel Whatsappje, maar veel leuker is om een persoonlijk kaartje te sturen. Bij Kaartje2go maakte ik een paar van deze uitnodigingen in een paar simpele stappen.

Let’s Party

Wij mensen blijven toch sociale wezens. Hoe lekker het misschien ook even was om tijdens de pandemie een lege agenda te hebben en lekker te cocoonen, is het nu ook wel weer heel fijn dat we met iedereen weer afspreken en samen de hoogtepunten in het leven te vieren. Gelukkig worden uitgestelde feestjes nu ook weer ingehaald en gezamenlijk gevierd.

Maar ook gewoon even met een vriendin bijkletsen heb ik erg gemist. Lekker even koffiedrinken, borrelen, uit eten of samen een filmpje pakken. Dat is toch fijner, dan even een appje om te vragen hoe het gaat of elkaar alleen te kunnen zien via een schermpje. Mijn voornemen is dan ook om de komende tijd weer veel te ondernemen met mijn vriendinnen en ze een uitnodiging te sturen voor wat quality time samen. Wat naast een uitnodiging verjaardagsfeest, kun je natuurlijk op nog veel meer momenten een leuke uitnodiging sturen aan je vrienden en familie.

Uitnodiging Tuinfeest

Zelf hebben wij onze ’25 jaar verkering’ niet echt kunnen vieren. Wel zijn we samen een nachtje weggeweest en hebben we samen met de meiden een uitgebreid Thuisbezorgd-diner gegeten en geslapen in Tipi’s in de tuin. Maar deze mijlpaal hebben we helaas niet met familie en vrienden kunnen vieren. Dus denken we er nu over om dat dit jaar alsnog te doen met een kleine BBQ-party in de tuin. Hiervoor zag ik erg leuke tuinfeest uitnodigingen bij Kaartje2go. Ze zijn er in verschillende maten en met vrolijke opdrukken. Ik koos voor de vrolijke Summerpartykaart met flamingo’s.

Met 4 eenvoudige stappen kun je de uitnodiging daarna helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Je kunt de tekst voorop de kaart aanpassen én aan de binnenzijde. Met een paar klikken krijg je meteen het eindresultaat de zien. Je kunt er daarna voor kiezen om de kaart meteen naar iedereen te sturen of om een pakketje thuis gestuurd te krijgen, zodat je ze zelf in de bus kunt doen. En wanneer je voor 20:00 uur ‘s avonds je kaart bestelt, gaat hij dezelfde dag nog op de post mee.

Uitnodiging Housewarming Kaartje2Go

Of toch een Housewarming

De afgelopen maanden zijn wij ook druk bezig geweest met de verbouwing van onze benedenverdieping. Het liep allemaal – zoals dat gaat bij een verbouwing – toch net allemaal even anders en ook ging er veel meer tijd overheen. Veel van onze vrienden en familie zijn natuurlijk al wel even wezen kijken, maar het is misschien ook wel een leuk idee om ze allemaal uit te nodigen voor een housewarming, om het eindresultaat aan ze te kunnen laten zien.

Deze proefdruk van de uitnodiging voor een housewarming vond ik ook en is leuk te personaliseren met een eigen foto. Ik heb nu gekozen van eentje met ons vieren, maar twijfel nog even of ik die niet zal vervangen met een foto van de keuken, als hij af is. Wist je dat je ook je eerste kaart van Kaartje2go gratis krijgt? En hoe meer uitnodigingen je bestelt in één keer, hoe meer korting je ook nog eens krijgt. Alle kaartjes worden CO2-neutraal gedrukt & bezorgd.

Een-op-een uitnodiging

Natuurlijk is het fijn dat je de mooie momenten in het leven weer samen met je familie en vrienden kunt vieren, maar het grote nadeel van het geven van een feestje is toch wel dat je eigenlijk niemand echt spreekt. Daarom is het wel zo leuk om een-op-een af te spreken.

En hoe leuk is het dan om daarvoor een persoonlijke uitnodiging te sturen om samen een hapje te gaan eten, borrelen of een filmpje te pakken. Deze uitnodigingen zijn ook leuk om te versturen als verjaardagskaart met een tegoedbon voor een date samen. Vaak toch leuker dan een fysiek cadeautje, want herinneringen aan een mooi moment samen is 4 ever!

Wanneer heb jij voor het laatst een kaartje gestuurd?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.